Vad är en defensiv Stock?

defensiv materiel är också känd som en icke-cykliska aktier. De minimera risken under volatila tider eller på en björn marknad. Dessa investeringar instrument förblir stabila när marknadens förtroende är nere eller finns det en nedgång i den totala ekonomiska marknaden.

Baserat på din ålder och risktolerans, en investering strateg kommer att informera dig om vilka portfölj fördelning du bör ha för att uppfylla dina livsmål med känslomässiga komfort. Sedan när en förtroendekris uppstår på marknaden, kommer du att vara väl positionerat för att rida igenom det, eftersom din defensiv lagren kommer att kunna upprätthålla din portfölj genom denna tid.

defensivt materiel är en som inte är beroende av expansion eller tider av välstånd i den ekonomiska världen. En defensiva aktier är ett företag vars produkt kommer att behövas oavsett konjunktur. Förnödenheter såsom läkemedel, livsmedel, hushållsartiklar icke varaktiga, olja, tobak, verktyg och telefoner är bra defensiva aktier. dessa lager kommer att excellera under ekonomisk expansion. Men resultatet förbli stabila i dessa bestånd eftersom deras produkter innefattar livets nödvändigheter. En defensiv materiel betalar vanligtvis en bra, konstant utdelning, vilket gör det mer attraktivt under ekonomiska fluktuationer när andra inkomster kan komma att äventyras. att balansera din portfölj, högre risk lager tillväxt och cykliska aktier kommer att överstiga vinsterna i defensiv lager. De är mycket mer känsliga för klimatet på marknaden. I genomsnitt, den cykliska aktier är mer benägna att betala utdelning än tillväxtaktier. Båda dessa typer av bestånd kommer vackla under en lågkonjunktur. Det är viktigt att komma ihåg att en defensiv lager kommer halka efter i en expansion. Därför bör din starkaste tilldelningen baseras på din risktolerans. Då kan du göra hälsosamma vinster på lång sikt att investera i din pension och livsbesparingar mål på aktiemarknaden. En defensiv materiel kan också hänvisa till beståndet av företag som tillverkar försvar vapen, jets kämpe och ammunition. Dessa lager följer inte samma ekonomiska mönster som en icke-cykliska försvar lager och tenderar att förbli stabil genom alla faser av marknaden. är guld som anses utgöra en bra defensiv bestånd, särskilt under en björn marknad. Dock måste de övervakas noggrant och säljas innan den återgår tjur marknaden om lager, på guld kommer att gå på den punkten.

Typiska flykt till kvalitet köpa under marknadens nedgångar är sällan tillfredsställande och en balanserad portfölj bör bibehållas under din investering karriär. Flesta investeringsrådgivare överens om att en bra defensiv strategi är att avsätta en del av din aktieportfölj till tillväxt, cykliska och defensiva aktier. Då du inte behöver jaga marknaden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.