Vad är en Withdrawal Plan?

En återkallelse plan är ett förfarande som ibland etablerats som en tidsplan för utbetalningar i samband med en gemensam fond. Planen kommer att tillhandahålla periodiska betalningar som skall överföras till den fond investerare. Generellt kommer beloppet av de betalningar vara ett fast belopp som dras direkt från saldot som finns inom fond konto. p

Återkallelse planer används ofta som ett sätt att inrätta ett enhetligt flöde av intäkter till en individ. Den strategi som kan användas som en del av en trust eller familj Corporation setup, där varje barn får en månatlig eller kvartalsvis betalning från den fond. Använda ett tillbakadragande plan på detta sätt bidrar till att varje barn ges till ordentligt och har åtminstone ett minimum av pengar från dödsboet löpande. För föräldrar som vill ge kontinuerligt stöd till barn med funktionshinder eller andra hälsofrågor, ett tillbakadragande plan kan vara ett praktiskt sätt att tillhandahålla säkerhet efter det att föräldrarna har avlidit. I andra program är tillbakadragandet plan strategi attraktiv för många fondsparande investerare eftersom den tillåter varje investerare att ta emot medel som kan användas för en lång rad ändamål. Behållningen kan deponeras in på högskolan medel för barnen, som avsatts som pengar för semester eller andra resor, eller funktion som grundplåt för andra typer av investeringar. Många investerare väljer att använda sig av ett tillbakadragande plan som ett sätt att finansiera viktiga projekt som är utöver det vanliga månatliga utgifter som omfattas av löner och liknande förmåner.

En annan viktig tillämpning av tillbakadragande fond som ett medel för stöd under pensionering. Mottagandet av regelbundna utbetalningar kan utnyttjas för att öka inkomsterna från andra pensionsplaner, vilket hjälper investeraren att upprätthålla en högre levnadsstandard även inför ökande kostnader. Om detta är avsett för återkallande plan, är det viktigt att komma ihåg att eftersom den fastställda, kan de betalningar finansieras genom en kombination av avkastning på de investeringar som görs av en gemensam fond och sälja aktier vid behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.