Vad är en Trust Company?

Ett Trust Company är en som förvaltar de finansiella transaktioner för en annan enhet, t. ex. en person eller ett företag. I de allra flesta fall ett förvaltningsbolag är en bank, men en hel del advokatbyråer också fungera som litar på företagen. Dessa företag ger ett antal förtroendeuppdrag ansvarsområden. Ett förvaltningsbolag hanterar de flesta av dessa uppgifter med anlitande av en förvaltare. Detta förvaltare kan övervaka ett antal viktiga funktioner och hantera en mängd olika finansiella situationer. Dessa omfattar allt från det vardagliga, såsom att betala räkningar, att hantera flera miljoner dollar beslut om investeringar.

För många människor är det första man kommer att tänka på när de tänker på ett förvaltningsbolag är förvaltning av egendom, i synnerhet som förvaltare av ett testamente. Ett Trust Company är särskilt användbart i detta sammanhang bara för att det tar uppgiften från en familjemedlem som har tillräckligt att tänka på vid denna svåra tid. Ett förvaltningsbolag också hanterar de finansiella tillgångarna för en oåterkallelig förtroende , som vanligtvis används för att hantera donationer till välgörande ändamål eller betydande arv. Ägaren av tillgångarna ger upp alla rättigheter till dessa tillgångar och förvaltas av en mottagare. Oftast i en sådan situation är pengar som investeras i aktier, obligationer och cd-skivor och vinsten delas ut till en individ, grupp eller organisation. Men är den ursprungliga investeringen aldrig rört så att den håller tjäna pengar i all framtid.

Företag förtroende tjänster är olika i en rad olika sätt. Till skillnad från individer och tillit företagen huvudsakligen hantera tillgångar, corporate trust services handlar ofta om hantering skuld. De förvaltar Bond betalningar och övervaka företaget att se till att inga problem. I vissa fall kan ett förvaltningsbolag känner den inte har den sakkunskap, personal eller tid att hantera varje aspekt av en trust. I dessa fall kan man söka andra partnerskap. Detta kallas en underordnad förmyndarskap.

Underordnade förvaltare kan också skapas när en individ vill hantera några av hans eller hennes egna tillgångar. Arbetar tillsammans i ett partnerskap med ett förvaltningsbolag är ett sätt att få detta utfört. Det ger en person en viss flexibilitet för att hantera områden inom hans eller hennes bekvämlighet nivå, medan resten går till ett proffs som vet marknadsplatsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.