Vad är en Money Manager?

Ett pengar chef ansvarar för hanteringen av hela placeringsportfölj av en enskild person eller affärsenhet. Han eller hon erhåller betalning för planering, uppföljning och genomförande av investeringar klient. Kundportföljer kan omfatta enskilda värdepapper och obligationer samt fastigheter och andra investeringar. Stor vikt läggs på personalisering och varje portfölj är anpassad till den unika mål och mål för klienten. Portföljförvaltning på godtyckliga grunder, vilket innebär att pengar chefen har rätt att göra dagliga portfölj beslut, utan samråd med kunden.

Investera kan vara komplexa, stressande och tidskrävande. Ofta investerare väljer att lätta på trycket genom att hyra pengar chefer att bedöma marknader och göra kritiska portfölj beslut. Detta kan hjälpa investerarna att få mer tid för andra saker, såsom arbete, familj och fritidsintressen. Dessutom kan en god Money Manager hjälper sina klienter att undvika att göra kostsamma investeringar fel.

A Money Manager hanterar vanligtvis större portföljer, även om de olika professionella eller företag har olika minsta investera krav. I utbyte mot att axla ansvaret för portföljen beslutsfattande, en Money Manager tar ut en avgift, baserad på en procentsats av tillgångarna i sin vård. Även om dessa avgifter kan vara dyrt, många investerare anser det väl använda pengar. En professionell Money Manager kan välja att arbeta som självständig entreprenör, starta eget företag, medan en annan får besluta att godta anställning hos ett företag . Varje pengar krubba har en unik stil och investeringsfilosofi. Många pengar-professionella hantering använder sofistikerade metoder och tekniker för att göra beslut och utformningen av investeringsstrategier. Andra förlitar sig mer på enkla intuition.

Det grundläggande målet med en Money Manager är att positionera kundportfölj för att möta finansiella mål, och samtidigt hantera lämpliga risknivåer. För att bli framgångsrik, en pengar chef måste ha goda kommunikativa färdigheter, en stor förståelse för de finansiella marknaderna, disciplin och förmåga att tänka på alla aspekter av investeringar frågor. Eftersom miljontals dollar ofta på spel, de flesta potentiella kunder förväntar pengar ledning yrkesverksamma att ha erfarenhet och gedigen meriter också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.