Vad är en Butterfly Spread?

Fjärilen Spridningen är en spridning alternativ som är inriktad mot att drabbas endast en begränsad mängd av risk, men med potential att ge en liten del av vinsten från strategin. Huvudsakligen handlar fjärilen sprida kombinera en björn sprids med en tjur spridning, och kräver efter en noggrann process för att maximera chansen att göra en vinst och ändå lyckas att begränsa riskerna.

Själva processen av att köra en fjäril spridning omfattar tre olika strejk priser i kombination med två nedre transaktioner är en del av tjuren spridning komponent och två större transaktioner arrangerade i en björn spridning. Traderna kan arrangeras i olika kombinationer av sätter och samtal, beroende på omständigheterna och exakt samma konfiguration som förväntas ha den bästa möjligheten att realisera en vinst. De flesta analytiker är överens om att det finns fyra kombinationer av sätter och samtal som kommer att resultera i en fjäril spridning. Ett grundläggande krav för fjärilen spridning är att arrangera inköp och försäljning så att de omfattar en rad olika marknader och flera olika datum upphör. Två av alternativen torde ha ett högre lösenpris. Exekvera tjuren och bär sprider för att uppnå den fjäril spridningen sker med förhoppningen att den underliggande aktiekursen ligger fast, eftersom detta kommer att leda till en blygsam vinst från premieinkomsten som realiseras på en kombination av alternativen.

Det är viktigt att notera att fjärilen spridningen är avsedd att vara en relativt säker investering taktik, det finns en viss risk för förlust. Men om förfarande följs noggrant och rätt kombination av värdepapper utnyttjas i fjäril spridning, chanserna för att skapa en liten vinst är mycket bra. Som en investering strategi för personer som tenderar att vara något försiktig med att investera, men vill göra några försök att prova något lite annorlunda, är fjärilen sprids ett utmärkt val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.