Vad är en Bad-kreditlån?

Ett bad-krediter lån är ett lån till en person som har kredit som är lågt och skulle sannolikt bli avfärdad för mer traditionella lån. Dessa typer av lån kan vara utan säkerhet, kortfristiga lån som en avlöningsdag lån eller ett bad-kreditlån för ett fordon. I de flesta fall, villkoren för bad-kreditlån inte gynna låntagaren.

För dem som befinner sig i situationer med dålig kredit, ett bad-kreditlån kan verka som ett bra alternativ. I de flesta fall kommer ingen kreditupplysning krävas. Men med en ökad risk för långivaren för sådana personliga lån kommer en räntehöjning till köparen. Med andra ord, om långivaren kommer att lägga upp pengar för vad som får ett dåligt lån, kommer de att kräva en större avkastning på investeringen.

För fordon fungerar dåligt-kreditlån mycket likartade för lån utan säkerhet, utom att istället för att ha ingen säkerhet, är fordonet sätta upp som säkerhet. I dessa fall kan villkoren vara mycket strikta. Även en sena betalningar kan finnas skäl att återknytas till fordonet. I själva verket är hur vissa samvetslösa Begagnad bil återförsäljare kan sälja samma bil igen och igen. I allmänhet är det bäst för köpare att undvika denna typ av situation som inte ens de bästa låntagaren får en sen betalning en gång på ett bra tag. Den andra typen av bad-kreditlån som får en rättvis belopp som bör uppmärksammas är kortfristiga lån. Dessa är ofta kallas avlöningsdag lån, som i allmänhet när villkoren för lånet ska betalas. Medan många människor kan hänvisa till dem som ett förskott, har de också styv termer. Faktum är att undvika ocker lag i vissa jurisdiktioner, på grund av extremt höga räntor, kostnader i samband med lånet kallas ofta avgifter. De som är intresserade av en bad-kreditlån kan även överväga alternativ, såsom en säker kreditkort. Denna typ av kort måste du placera en insättning och därefter en kredit förlängs, vanligtvis cirka 150 procent av det deponerade beloppet. Dessutom är dessa typer av lån med kreditkort rapporteras till kreditbyråer, vilket kommer att bidra till att bygga kredit. Många andra ställen som erbjuder bad-kreditlån inte rapporterar till kreditbyråer.

Om en person bestämmer att driva en bad-kreditlån bör speciell uppmärksamhet göras att förstå alla detaljer innan du skriver under något avtal. Ofta i dylika situationer kan hamna i en ännu värre situation efter att ha undertecknat en sådan affär. Genom att shoppa runt, särskilt i fallet med begagnade bilar, kan det vara möjligt att hitta termer som är mycket mer gynnsamma. Även ansedda bil återförsäljare kan ha planer på plats för dem med dåliga krediter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.