Vad är Timing marknaden?

Timing marknaden är en strategi för att köpa och sälja investeringar till ett önskat pris. Detta inkluderar aktier, obligationer, råvaror, fonder, index fonder och fastigheter. Varje finansiell marknad upplevelser variationer i byteshandel baserade på nyheter faktorer såsom ekonomiska rapporter, nyhetsinslag som direkt påverkar företaget eller produkten, lager-och utbetalningar Bond, utbud och efterfrågan, och den ekonomiska hälsa från näringslivet och nationen. Genom att studera dessa indikatorer och de cykler av din bil för investeringar, kan man förutsäga marknaden riktning. Detta kommer att ge högre avkastning som du köper och sälja till högre priser. Målet tidsplaner marknaden är att köpa när priset i botten och börjar ta fart och att sälja precis före pristoppar. Flera marknaden strategier finns tillgängliga för att hjälpa förutspå var din investering instrument är i cykeln. The Price /Earnings ratio (P /E), den utdelning, priset till lärobok, de prime rate och styrräntan är några exempel på metoder för att övervaka investeringar för timing marknaden. Många mäklare och strateger investeringar följa upp och ner cykler och förhållandena på tid för att förutsäga marknadsutvecklingen. Det är viktigt att komma ihåg att köpa på nyheter är inte en bra marknadsstrategi på grund av den tid nyheter annonseras om en viss investering instrument, har marknaden redan vägts in det i priset. När man köper fonder eller fonder indexet, köper du en blandning av värdepapper och priset kommer inte lika volatila. Det är lämpligt att undersöka handel kurva för de senaste åren. Då visas mönstret i kurvan så att du kan förutsäga när den bästa tiden att köpa och sälja.

Fastighetsmarknaden går i längre, långsammare cykler, vilket tyder på uthållighet är din bästa strategin för timing marknaden. För värdepapper, många ordertyper finns tidsplaner marknaden. Varje är unik, beroende på dina mål och preferenser:
 • "fyll-eller-döda ordning"-instruerar en mäklare att sälja en investering på den angivna priset eller bättre. Om transaktionen inte omedelbart har ordern annulleras automatiskt.
 • "limiterad order"-anger ett köpa eller sälja till ett visst pris eller bättre.
 • "marknadsprisorder"-kommer att förhandla om en transaktion på det rådande marknadspriset.
 • "market-om-beröring ordning"-liknar ett stop order för att det blir en marknad för om ett visst pris uppnås. Men en köp marknad om-beröring ordning tas upp till ett pris under det nuvarande priset, medan en sälj marknad-om-vidrörs för upp till ett pris som överstiger det.
 • "inte-höll ordning"-låter ordet mäklare att ta längre tid att köpa eller sälja ett instrument, om de tror att de kan få ett bättre pris genom att vänta.
 • "one-avbryter-den-andra ordningen"-två order i en, i allmänhet för samma säkerhet eller en råvara. Denna ordning instruerar golvet mäklare att fylla oavsett vilken ordning de kan först och sedan avbryter annan ordning.
 • "specifik tidsordning"-par många av de andra ordertyper med instruktioner om att ordern skall utföras på eller av en viss tid.
 • "stop order"-berättar en våning mäklare att köpa eller sälja en investering gång ett specifikt pris uppnås. Dessa kallas ofta för "stop-loss" order eftersom de ofta används för att skydda vinster eller förluster gräns.
 • "stop-limiterad order"-förvandlas till en gräns för när en investering handlas till det pris som anges i beställningen. Skillnad stop order, kräver de att affärer endast ske till ett bestämt pris.
 • "kort"-är att sälja aktier innan man köper den i hopp om att priset kommer att minska, vilket gör att investerare att köpa aktier till ett lägre pris.

Timing marknaden kan vara mer säkert när bygger på att dessa garantier. I alla ben att investera, köpa lågt och sälja högt är syftet, strategi och mål för timing marknaden ordentligt.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.