Vad är Timeshare Tours?

Timeshare turer är ett huvudsakligt medel för timeshare företag attrahera nya företag och hoppas kunna sälja andelslägenheter till intresserade köpare. De börjar vanligtvis genom att erbjuda någon form av present till folk som incitament för att ta turen. Denna gåva kan vara mycket attraktiva och kan vara något som flera nätters vistelse på ett närliggande hotell eller resort, ofta i välkända semesterorten. I utbyte mot denna gåva godkänner personen att åka på en rundtur i en lokal tidsdelat boende. Det är viktigt att notera att timeshare turer är en försäljningsorganisation taktik. Varje resa är vanligtvis faktureras som varar ungefär en till två timmar, men de kan vara längre. I många fall innebär att delta i dessa turer som genomgår hårt sälja taktik i flera timmar, som för vissa människor, är svår att göra.

Mer välrenommerade företag kommer att åta sig att turnén och frigöra människor inom deras angivna tid. Andra timeshare turer tar mycket längre tid än tidigare nämnts som ett försök att hårt sälja kunden att köpa en timeshare. Lämnar före slutet av presentationen, vilket kan inbegripa någon försäljning erbjudanden, kan medföra gratiserbjudanden, men detta är teoretiskt olagligt i vissa områden.

Alla kan inte delta i tidsdelat boende turer och utnyttja gratiserbjudanden. Människor kan behöva styrka minimiinkomsterna, eftersom företaget inte vill slösa sin tid på att försöka sälja en timeshare till någon som uppenbarligen inte har råd. Dessa minimiinkomst krav kan ändå inte vara realistiskt för en del folk, och i vissa fall till och med säga det flera gånger helt enkelt till lägre pris erbjudanden som fortfarande inte har råd. Det bör påpekas att det svårt att sälja metoden används inte i alla fall. Det är definitivt några timeshare turer där en mjukare säljer är anställd. Vissa människor notera ett direkt samband mellan lönsamhet /respekt för tidsdelat boende företaget och försäljning utnyttjas taktik. Detta tyder på att folk tittar gratis gåva eller gratiserbjudanden semester från företag som är mycket väl respekterad. Sitting genom tidsdelning turer med mindre tryck kan säkert vara mer bekvämt. Ett urval av online företag finns som erbjuder så kallade "fria semestrar," och det är viktigt att noggrant kontrollera in begränsningar, uteslutningar och reputabilityen någon semester med timeshare Tours erbjudanden. Varje erbjudande som kräver pengar i förskott eller som verkar för bra för att vara sant kan vara en bluff. En annan sak att komma ihåg är att de flesta "gratis semester" inte täcker kostnaderna för saker som transporter.

Bedrägerier mot medborgare är inte bara provinsen företag som olagligen kan erbjuda timeshare turer. Människor som inte är intresserade av att köpa en andelslägenhet borde förmodligen inte gå en rundtur och avfall företagets tid. Gratis semester erbjudanden är lockande, men när en person inte har något intresse av att köpa en produkt, tar de ändå upp tid och orsaka ett företag att betala de anställda att ge dessa turer utan anledning. Andra resenärer känner annorlunda i denna fråga och anser att företagen bör använda olika marknadsföringsstrategier om de inte vill betala pengar gratis semester, andra gåvor eller anställdas tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.