Vad är Home Refinansieringsrisk?

När en ägare får en ny inteckning på sin fastighet, har husägare genomgått ett hem refinansiering. Enkelt uttryckt, att tänka på hemma refinansiering som handel i en gammal bottenlån för en ny inteckning. för att refinansiera ett hem måste husägare ansöka om en ny inteckning. Under ansökningsprocessen, kommer ämnet hem genomgå en ny utvärdering för att bestämma dess värde, och husägare kreditvärdighet fil kommer att ses över. Långivaren kommer också beställa en titel rapport om fastigheten för att söka efter andra panträtter som kan visas. Antar att alla dessa punkter träffa långivarens godkännande, kommer lånet att godkännas. När den är godkänd kommer husägare träffas vanligtvis på kontoret hos långivaren eller titeln företag att underteckna den nya inteckningen. Behållningen av det nya lånet kommer att användas för att betala av de gamla första inteckning samt eventuella ytterligare inteckningar och panträtt på fastigheten. Följaktligen enda inteckning visas på hemsidan efter refinansiering blir det nya lånet själv.

Villaägare försöker ofta att refinansiera sina hem när räntorna faller under den nivå de hade på sina bostadslån när de först köpte sitt hem. Till exempel om en husägare hade ett 30-årigt inteckningslån med 8% och ett lån på $ 100,000. 00, skulle det vara klokt att söka en refinansiering om räntorna sjönk till 6%. Besparingarna i en sådan situation skulle vara $ 134,00 per månad. Över hela lånets löptid skulle besparingarna uppgå till totalt $ 48,240. 00. Om lånet för $ 200,000. 00, de månatliga besparingar skulle vara $ 268,00, en nästan $ 100,000. 00 besparingar under hela lånets löptid. Därför, vid bedömningen om det är värt att refinansiera ett hem bör husägare väga långsiktigt sparande mot kostnaderna för refinansiering och hur länge de husägare har för avsikt att stanna hemma för att försäkra att refinansiera lönar sig.

Kostnader vanligtvis deltar i en refinansiering inkluderar: punkter, dokumentsammanställning avgifter, skatt serviceavgifter, kostnader titel, avgifter bedömning och andra långivarens kostnader. Av dessa har "points" är oftast de dyraste. Använda $ 100. 000 lånet exempel igen, för ett refinansierat lån med en punkt (1%), skulle husägare betala en avgift på $ 1,000. 00 säkerheten för lånet. Om två punkter (2%) får betalt, då husägare skulle betala $ 2,000.

Det är klokt att konsultera en advokat eller fastighetsmäklare när man överväger en refinansiering eftersom dessa yrkesverksamma har många goda insikter att erbjuda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.