Vad är Coattail Investering?

Coattail investera är en process som uppstår när en investerare försöker släppa en retur av en upprepning av de strategier som har visat sig framgångsrika för en annan investerare. För att utföra denna process för att imitera framgång, kommer investeraren att inleda copycat avslut så snart handel resultatet offentliggörs. När handel sker i närheten av den ursprungliga verksamheten, är förväntningen att den coattail investeraren kan åtminstone göra en liten vinst före de förändringar på marknaden och handeln förlorar kraftigt uppsving.

True coattail investera innebär utsikt över ett antal faktorer som anses vara mycket viktigt med andra investeringsstrategier. Den coattail tillvägagångssätt som ofta innebär att ge någon särskild hänsyn till den övergripande överväganden av investeringsportföljen, eller ens ta en stund att utvärdera mängden riskerna med beståndet. Huvudsak om investeringen var bra nog första gången väntas den fungerar lika bra för copycat investerare.

Som läromedel, är begreppet coattail investera inte en dålig strategi för en ny investerare. Åtgärden att välja att modellera en investeringsstrategi efter handel som utförs av en framgångsrik investerare kan hjälpa investerare att ytterligare sin utbildning om marknadsförhållandena. Detta beror både framgång och misslyckande använda coattail investerar kommer att göra investerarna mer förtrogna med vad som händer på marknaden och vilka strategier som för närvarande fungerar bra. Samtidigt, att enbart förlita sig på coattail investera bedriver en risk. Första kan tidpunkten vara allt i alla typer av investeringar marknaden. En erfaren investerare kan utföra en handel och redan nu göra en ändring av tidpunkten för den första transaktionen offentliggörs. Coattail investerare kan eller inte kan vara medveten om denna andra komponenten tills beståndet eller alternativ har nått sin topp och börjat sjunka.

Men investerare som vet hur man ska värdera en trend och avgöra det finns fortfarande tid att komma in och göra en vinst är ofta möjligt att undvika att förlora pengar på coattail investera . Detta beror på att härmas investerare kan välja att avvika från de stränga formel och tar tid att projektets förväntade flödet av beståndet innan den verkställer dubbla ordning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.