Vad är Bill Consolidation?

Bill konsolidering är processen att föra över alla dina utestående skulder och lån till en faktura konsolideringslånet. I teorin borde detta lån hjälpa konvertera alla intresse från andra skulder till ett enkelt att hantera betalning per månad. Bill konsolideringslån bör sänka räntan och hjälpa dig att betala dina skulder snabbare. Det finns bill consolidation företag som kan ge dig råd om den bästa typ av konsolidering för din situation. De bör kunna hantera betalningar för ditt konto och sänka dina priser. Innan de undertecknar med ett lagförslag konsolidering företag, bör du jämföra priser och avtalsvillkor med andra företag.

Bill konsolideringen företag är också kända som företag skuldförvaltning . Syftet med dessa bolag är att eliminera dina kortfristiga skulder inom en femårsperiod. De har den yrkesskicklighet att förhandla med dina fordringsägare och sänker din ränta. I vissa fall kan din fordringsägare överens om att avstå från något försenad återbetalning avgifter och andra avgifter om du arbetar med ett lagförslag konsolidering företag. med Bill konsolidering, måste du betala räkningen konsolidering bolaget en månatlig betalning som innehåller deras arvoden. De betalar sedan de konton som du har samtyckt till att konsolidera. Det finns några räntor som inte kan konsolideras. Dessa kan innefatta studielån och amorteringar.

månadsavgifter till konsolideringen företag är de vanligaste praxis, även om vissa företag tar stora "upfront" avgifter istället. Många kunder hoppar av konsolideringen avtalet innan terminen är slut, så månadsavgifter är ett bättre alternativ. Vissa fordringsägare kan rapportera din användning av ett lagförslag konsolidering företaget till största kreditupplysningsföretag. Detta kan tillfälligt hindra dig från att öppna några nya konton. Efter ett par månader för att upprätthålla regelbundna betalningar, kan du kanske att kvalificera sig för nya konton och kreditkort. När du söker efter företag Bill konsolidering, prova att söka efter en som enbart avser skuldförvaltning. Företag som hanterar en rad olika tjänster, t. ex. konkurs eller skuld förhandlingar, inte alltid har de bästa meriter. Kom ihåg att fråga när dina konton kommer att betalas ut i sin helhet. Konsolidering företag som vet att deras företag kommer att kunna ge dig ett datum när alla dina konton kommer att betalas i sin helhet.

också jämföra avgifter från en konsolidering företag annan. Begär service citat från några olika företag, du kan hitta skillnaderna vara ganska stora. När du har valt ett företag, alltid ihåg att kontrollera dina kontoutdrag. Förväxlingar i skrivbordsarbete eller dålig service kan resultera i sena betalningar på din kredit historia och leda till din kredit värdering sänks. Vid första tecken på problem, kontakta din konsolidering företag, fullständigt förklara vad som hänt och ta reda på hur de ska lösa problemet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.