Vad är 1099 Avdrag?

1099 avdrag är avdragsgilla kostnader som kan användas för att minska den beskattningsbara inkomsten. En 1099 blankett utfärdas av en arbetsgivare för arbete som utförts av en oberoende leverantör av egenföretagare. Detta formulär används också för att registrera ytterligare betalningar som ingår i den skattepliktiga inkomsten, men inte är relaterade till intjänade löner. Detta kan inkludera bil körda mil eller andra kostnader. Det finns tre typer av 1099 avdrag som kan krävas när de lägger upp din inkomstskatter: kostnader företag, hemmakontor och transport. Denna typ av intäkter relaterade till egenföretagande inkomst. Som sådan verksamhet kostnader förknippade med denna inkomst skall redovisas på en lista C eller formulär 1040. Den beskattningsbara inkomsten är skillnaden mellan din beskattningsbara inkomst och 1099 avdrag. Detta belopp redovisas på rad 13 i 1040 formuläret. när ansökan lämnas in din självdeklaration, du har fortfarande rätt att begära alla standarden avdrag. Detta inkluderar personlig belopp, ålder, anhöriga och andra personliga avdrag. En av fördelarna med att arbeta som egenföretagare är det ökade antalet berättigade avdrag.

Näringslivet kostnader som är stödberättigade måste alla vara direkt relaterade till förvärvet av dessa inkomster rapporterade om 1099. Kvitton krävs för dessa kostnader och de måste göras tillgängliga för Internal Revenue Service (IRS) på begäran. Gemensamma kostnader inkluderar utrustning, verktyg och förnödenheter.

Hemmakontor är en berättigad avdrag, förutsatt att du kan bevisa att det finns en särskild plats i hemmet som används minst 75% av tiden för företagen. För att beräkna storleken på kontoret kostnader som kan ingå i 1099 avdrag, gör så här. Ta det totala ytor för ditt hus och dela det med din totala boendekostnader. Detta värde är det organ kostnaden per kvadratmeter. Multiplicera detta värde med kvadraten foten storleken på ditt kontor. Kom ihåg att det utrymme hävdade måste anses rimlig av en revisor. Om du arbetet kräver lagring av material eller utrustning i ditt hem, lägga detta utrymme till den totala ytor. Det belopp som beräknas är den totala hemmakontor bekostnad.

resekostnader beräknas på ett liknande sätt. Hitta din totala transportkostnader genom att lägga ihop bilen betalning och försäkring belopp för året. Dividera med den totala körsträcka reste. Multiplicera detta värde med antalet affärsrelaterade körsträcka uppkommit under året. Det är viktigt att hålla regelbundna noteringar om affärsrelaterade resor till stöd för påståendet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.