Till IRS, vad är en Levy?

En Internal Revenue Service (IRS) avgiften är en kvarstad av löner, ytterligare bedömning av inkomstskatter eller statliga utgifterna som social trygghet och funktionshinder. En avgift kan också hänvisa till förmåga IRS att kräva rätt belopp genom att ta till ditt bankkonto eller genom att sälja dina tillgångar. En IRS avgift kan ske så tidigt som tio dagar efter ett krav på betalning för skulden skatt. Normalt kan man undvika en avgift genom att föreslå och hålla sig till en rimlig avbetalningsplan.

IRS tenderar att anställa en avgift när folk antingen ignorerar begäran om betalning av skatter eller inte håller sig till föreslagna betalningsplaner. Om en skatteskuld är mycket stort, kan en föreslagen betalningsplan helt enkelt vara för blygsam för IRS och de kan välja att ta ut dina inkomster eller tillgångar. Vanligtvis är det IRS villig att arbeta med människor som är skyldiga skatteskulden eftersom det är mycket billigare att ha en skuld som samlats upp under tiden. IRS kan dock ta ut avgifter och böter eller intresse om en skuld behöver tas bort i betalningar. När IRS har valt att ta ut ett bankkonto eller löner, det finns några val kvar för person. Det är oftast i detta skede som gör betalningen planer är svårast och IRS är mest sannolikt att göra vad de vill med pengar tjänar du. Detta kan skriva något som inte har tillräckliga medel för att få stöd. Det viktiga är att undvika en IRS avgiften är genom att arbeta med IRS från början om man är skyldig en skatteskuld. Alternativt, när man är skyldig en mycket stor skatteskuld, kanske vill man överväga att anlita en advokat för att arbeta som medlare för att fastställa en rimlig avbetalningsplan. Fördröjande arbetar med IRS är i allmänhet den vanligaste orsaken till IRS att ta ut lön eller egendom.

Andra inkassobyråer av den federala regeringen har också befogenhet att ta ut lön , återbetalas skatter och sociala avgifter och utbetalningar funktionshinder. Till exempel obetalda studielån som förblir obetalda kan resultera i löne kvarstad eller avdrag från skatteåterbäring. Åter arbeta med det statliga organ som man är skyldig pengar är ofta det enklaste sättet att behålla kontroll över sina inkomster och tillgångar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.