Hur Upprätta jag kredit?

Det finns ett antal sätt på vilka människor kan etablera kredit. Att ha en kredit rekord är avgörande för människor som vill ta stora lån, t. ex. hem, bil, och företagslån. Genom att bygga kredit tidigt, kan man se till att de kommer att ha en bra kredit rekord att utnyttja när de behöver det. Har en lång och god kredithistoria kan också sänka räntor på lån, och göra det lättare att få lån med bra villkor. för högskolestudenter, är en av de bästa sätten att skapa kredit för att ta en student lån. Studielån är ofta sker av regeringen, så att människor utan kredit kan få dem, och genom att betala regelbundet på studielån, kan eleverna lägga grunden för en bra kredit historia. Det finns också andra sätt att skapa kredit för högskolestudenter och icke-studenter lika. En av de första stegen bör upprättandet bankkonton. Även om bankkonton inte direkt bidrar till en kredit spela in, kommer de att användas för att bedöma kreditvärdighet, och de kan öppna dörren för att få ett kreditkort genom banken. Räkenskaperna ska hållas i god status, vilket visar förmågan att hantera ekonomi på ett ansvarsfullt sätt. Få nytta konton är ett annat sätt att få kredit är att hålla verktyget konton i god status. Upprätthålla en god sysselsättning rekord är också en utmärkt idé. När de första stegen har slutförts, ansöker om lån eller kreditkort är nästa steg i upprättandet av kredit. Få lån med säkerhet med en co-signerat för något liknande möbler kan vara ett bra sätt att förbättra en kredit poäng. Kreditkort är ett annat alternativ. Vissa banker erbjuder kreditkort till kunder i god status och det är också möjligt att söka direkt till ett kreditkortsföretaget. För människor som har problem att få kreditkort, ett varuhus kort kan vara ett sätt att skapa kredit, även om balansen skall erläggas snarast, dessa kort har ofta mycket höga räntor. Som en sista utväg, som en säker kreditkort är kopplat till en tillgång är en annan möjlighet för att skapa kredit.

Vissa banker erbjuder tjänster till personer utan betalningsanmärkningar som vill etablera kredit. Dessa tjänster ger människor att ta baby åtgärder, som att använda säkrade kort eller kort med mycket låg krediter. Det tar längre tid att bygga upp ett gott rykte som låntagare med sådana program, men för människor som kämpar för att få första gången kredit, kan de vara ett bra alternativ.

Bygga krediten är en gradvis process. Det är viktigt att göra utbetalningar i tid för att etablera kredit och betala över den lägsta möjligt. En enda slip som en utebliven betalning kan få långvariga konsekvenser för en kredit register, så att folk bör vara försiktiga i sina tidiga år att bygga kredit. Det finns också några tips som bör komma ihåg när du skapar kredit historia att göra historien lockande för potentiella långivare. Upprätthålla begränsat antal revolverande kredit konton som kreditkort är en mycket bra idé, som är att hålla balansen under 50% av det maximala hela tiden. Människor bör också vara försiktig med att ansöka om kredit alltför ofta, eftersom varje undersökning kan ge en kredit poäng ner.

kan Credit också skadas av saker som att inte betala hyran i tid eller inte betala skatt. Det är bäst att anta att alla ekonomiska transaktioner som skulle kunna dyka upp på en kredit register, och att göra god tro betalningar och hålla på toppen av ekonomiska frågor. Slutligen få en vanlig kreditupplysning är en mycket bra idé. Kreditupplysning kan användas för att övervaka kredit historia och status, och särskilt för att hämta den kredit värdering som kommer att användas av långivare att bedöma kreditvärdighet. Rutinmässigt kontrollera en kreditupplysning är också klokt att titta efter tecken på fusk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.