Vad är före skatt, inkomst?

före skatt inkomst är helt enkelt den inkomst ett företag eller privatperson gör före skatt dras. Detta kan också kallas resultat före skatt (NIBT), eller en före skatt. Det finns flera skäl till att förstå före skatt på inkomst kan vara viktigt. Om du är en aktieägare i ett bolag och vill räkna dina vinster, kommer du att skilja sig åt om man endast beaktar de före-skatteintäkt. Vinst eller utbetalningar lager bygger på de medel som efter skatt, så du måste utvärdera hur mycket pengar ett företag gör när de har betalat sin årliga skatter. Detta kan vara lite svårt, eftersom företag kan ge sina vinster som före skatt och istället för vinsten efter skatt. Du kan naturligtvis begära bolaget för en sammanställning av årets resultat efter skatt, som om du är en aktieägare, de vanligtvis måste lämna till dig inom ett par veckor. För dem som vill dubbelkolla siffrorna för att vara säker på deras vinst eller utbetalningar bedöms korrekt, måste du alltid förstå innebörden av en rapport om vinster, och om vinsten är listad som före-skatt eller efter.

För den enskilde individen, speciellt för alla som är budgetering, är det klokt att förstå hur företag vill hyra kontor, långivare och företag inteckning bedöma din inkomst. De flesta bedömningarna bygger på före-skatteintäkter, men detta är inte en återspegling av hur mycket pengar man faktiskt ta hem. När du väljer om du har råd att betala en inteckning betalning eller ett visst belopp varje månad kreditkort, bör du alltid utvärdera de pengar du faktiskt gör, och inte de pengar du gör innan skatt. Det kan också vara skadlig för människor som gör mindre inkomster att få sin före skatt inkomst analyseras som grund för kvalificering till college finansiering, bidrag, gratis eller lunch program, eller statlig sjukvård. Vissa människor får pengar precis ovanför fattigdomsgränsen, men betalar tillräckligt i skatt för att verkligen ligga under fattigdomsgränsen. Det är värdefullt att förstå skillnaden mellan inkomsten före och efter skatt om du vill försöka hävda att du har rätt till särskilt ekonomiskt stöd program beroende på hur mycket skatt du har betalat. p

Skatter är inte bara baseras på hur mycket pengar du gör, men även antalet avdrag du kan ta. En familj med ett barn som gör samma belopp som en familj med flera barn kommer att få betala högre skatt. Med lägre inkomst, kan detta verkligen sätta dig in i en konsol där du har rätt till vissa ekonomiska fördelar, om du betalar högre skatter.

Dessutom kan du titta på före skatteintäkter som ett redskap för att uppskatta om ni kunde spara pengar på skatter genom pensionering investeringar. Om din inkomst är i en högre bracket, kan du kanske minska detta genom att bidra till en 401k eller IRA-konto. Dessa avdrag tecknas innan utvärderingen av före skatt inkomst analys och får totalt minska skattebetalningar eller sätta din inkomst i en lägre skatteklass.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.