Vad är ett subventionerat lån?

subventionerade lån är studielån som tillhandahåller räntefördelarna medan eleven ska gå på en utbildningsinstitution, samt utvalda tidsperioder efter att studenten lämnar institutionen. Den federala regeringen betalar räntan på ett subventionerat lån under den tid som eleven är i skolan och även under en frist som följer graderingen eller uppsägning av närvaro. En subventionerade lån kan också vara berättigade till en senareläggning tid i vissa fall.

Studenter konstatera att ett subventionerat lån kan underlätta ekonomisk belastning samtidigt som en examen. Med subventioner lån, är den studerande fortfarande är ansvarig för samtliga räntebetalningar, vanligtvis med början vid tiden för mottagandet i lånet programmet. Sedan den federala regeringen sköter räntebetalningarna innan den börjar återbetalningstiden, ett subventionerat lån gör det lättare för eleven att fokusera på studier och har en mindre ekonomisk fråga att hantera. Samtidigt som det finns ett antal olika program som erbjuder studentlån, ett subventionerat lån måste uppfylla kriterier som fastställs av den federala regeringen. Det finns flera olika typer av lån som är subventionerade, vilket gör det möjligt för studenter på flera olika inkomstskikt att ansöka om denna form av ekonomiskt stöd. Två av de vanligaste exemplen på ett subventionerat lån är det subventionerade Stafford lånet och Perkins Loan. är däremot en subventioner lån mer eller mindre en standard lån arrangemang, även om vissa program kan erbjuda flexibla återbetalningstid. Det finns inga pauser om betalning av ränta, och det är inte ovanligt att en osubventionerade lån till åtminstone kräva att räntan på lånet återbetalas enligt ett regelbundet schema, även om betalningen av princip skjuts upp tills efter examen.

För studenter som kan berättiga till ett subventionerat lån, återbetalning villkor ger inte bara mindre ekonomiska bekymmer under tiden i skolan. Det är dessutom ofta en sexmånaders frist efter examen innan utbetalningarna måste börja. I vissa fall kommer strukturen hos ett subventionerat lån kan även ytterligare senareläggning perioder som ger extra tid för forskarutbildning för att lösa ett jobb och börja göra regelbundna betalningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.