Vad är ett kassaskåp?

Många av oss är rädda för att hålla våra värdesaker i våra hem. Även om vi vill gärna känna sig som om vår familj skatter och viktiga dokument är säkra, är det faktiskt så att det otänkbara händer. Förutom att vara bytet från ett rån, kan våra värdesaker skadas på grund av brand, översvämning eller annan handling av naturen. Av denna anledning är ett värdeskåp en bra idé. Ett värdeskåp är en sluten behållare som hålls inne i ett bankvalv. Dessa fält finns i många olika former och storlekar och är gjorda av ett brandsäkert material. De är inte gratis dock. Ett värdeskåp hyrs mycket på det sätt man skulle hyra en box postkontor. Mängden pengar du betalar beror på storleken på den önskade rutan.

Objekt som är bra kandidater för ett värdeskåp är viktiga dokument, såsom handling till ett hus eller ett testamente, och värdefulla familjeklenoder som smycken. Något du inte vill se hamnar i orätta händer bör förvaras i ett värdeskåp.

När du hyr en värdeskåp, kommer du troligen att presenteras med två nycklar. Endast personer som godkänts av dig kommer att få tillgång till värdeskåp. Detta innebär en anställd i banken kommer att begära identifikation innan ger tillgång till värdeskåp. Någon som inte finns på listan över godkända personer kommer att nekas tillträde. om du skulle vilja göra en insättning till eller uttag från ditt värdeskåp, kommer du och din box eskorteras till ett privat rum. Du kommer att vara ensam för att se dina skatter utan att oroa dig som kanske tar inventering.

Tänk dock att det finns en avigsida som äger ett värdeskåp. Eftersom dina värdesaker förvaras på ett annat ställe, de är inte tillgängliga på ditt förfogande. Detta betyder att du inte kommer att kunna ha bekväm tillgång till dina lagrade värdesaker under icke-kontorstid. Om du väljer att hyra ett kassaskåp, bör du noga överväga de produkter du väljer att spara på banken.

I det långa loppet, fördelarna med att hyra ett kassaskåp marginal uppväger nackdelarna. När det gäller din familj skatter, är det bättre att vara säker än ledsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.