Vad är ett Köp Minus Order?

En buy minus Beställningen omfattar utförande av en order att köpa ett visst antal aktier av aktier eller värdepapper, med det förbehållet att beslutet att köpa aktier inte utförs såvida inte vissa marknadsförhållanden, särskilt aktiekursen, kommer i existens. Med ett inköp minus ordning, är marknadspriset är lika med eller mindre än priset på den senaste handeln för samma djur eller säkerhet. Dessutom har priset på den tidigare handel att vara ett minus. För att vara ett minus, priset på den senaste handeln också vara mindre och den minsta förändring i aktiekursen var antingen en uptick eller ett noll-plus tick. Många investerare väljer att köpa aktier under marknadspris, med ett inköp minus särskild strategi i åtanke.

För att ange ett köp minus ordning, är det nödvändigt för investeraren att först titta på det nuvarande marknadspriset för säkerheten. Detta kommer att bilda utgångspunkt för utvärdering av resultat av säkerheten och avgöra om det finns tillräckligt med intresse på den del av investeraren att fortsätta. Därefter tittar på den tidigare kursen kommer också faktor i beslutet, eftersom detta kommer att användas för att titta på historien om säkerheten. Vad investeraren söker är en trend där det finns en rimlig chans att säkerheten så småningom handeln till ett pris som är lägre än gällande marknadspris. Efter att ha nått att lägre pris, är beståndet förväntas stiga i värde i en takt som är godtagbar för investeraren.

Generellt ett köp minus för ofta är en bra risk om den tidigare handeln priset är relativt nära det aktuella marknadspriset. Till exempel om en aktie handlas för närvarande på $ 30. 00 amerikanska dollar (USD) per aktie, men handeln på $ 27,00 USD per aktie en kort tid sedan, kan prestanda idealisk för att utföra ett köp minus ordning. Detta gäller särskilt om det finns anledning att tro att agera för att köpa under marknadspriset kommer att resultera i ägandet av ett lager som kommer att stiga till en punkt som kommer att skapa intäkter för investeraren innan avmattning igen. Ett köp minus så anses ofta vara ett bra sätt att realisera en vinst snabbt, särskilt om säkerheten säljs innan pristoppar och börjar sjunka igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.