Vad är en process Advance?

En stämningsansökan förväg är ett kontant belopp man kan få på det utestående beloppet i en rättegång. Kontanter framsteg görs av ett specifikt företag som köper rättigheterna till att kontanter om och när stämningen lägger sig. I händelse av att rättegången inte lyckas, stämningen innan företaget kan inte samla mot låntagaren, men ibland några avgifter bedöms. Denna typ av transaktion kallas en icke-användning transaktion, eftersom köpare (advancer av lånet) anlitar endast vinning av dräkten.

Stämningen förväg industrin fick sin början som organiserad verksamhet i slutet av 1980. Innan dess kan man låna informellt medel från en vän, en bank, eller andra intressenter att tidvattnet dem tills han eller hon med framgång fått pengar betalas till följd av en process. Idag är stämningen förskott industri en konkurrenskraftig verksamhet. Räntesatser beroende på typ av mål, lönsamhet ärendet, och säljbara andelen företag som erbjuder förskott.

Rykte rättegång förväg företag kommer utan tvekan erkänna att en potentiell låntagare att priserna på en rättegång förväg kan vara dyra. Ofta är dock den person som söker medel i avvaktan på domstolsbeslut har inget annat val. Utan ett lån på den del av det förväntade priset, kan en person inte kan uppfylla personliga utgifter. Medan kostym väntar på beslut, kan människor befinner sig förlora mer än vad de har hävdat i dräkten. Utan medel, lån eller hyra förbli obetalda, kan bilar återtas, eller som tillhandahåller de grundläggande behoven som mat, el och vatten kan vara omöjligt. med oförmåga att låna någon annanstans, eftersom lån kan normalt inte göras av bankerna på den potential som möjligt rättegång belöningar, en rättegång förväg kan det frälsande nåd som håller en familj att gå så är fallet slingrar sig ner. Naturligtvis längre fallet hålls upp i domstol, ju mer räntan på lånet kommer att komma. De som inom kort väntar en uppgörelse, eller har fått en utmärkelse belopp utan måste vänta flera månader att få tilldelning kommer att betala minst belopp i ränta. p

räntan kommer också att variera beroende på vilken typ av process. Upplånade belopp kan bestämmas genom att det sannolika beloppet av uppgörelsen. I allmänhet upplåning bara vad man behöver är klokt, eftersom det kommer att innebära lägre räntor när ärendet avgörs. Det är vanligen fästade avgifter, men vissa företag avstå från avgifter, men inte räntebetalningar, när kunderna låna en större summa pengar.

rättegång förväg företag annonserar via mäklare, advokater, television och webbplatser. Eftersom det finns många företag att välja mellan, är det bäst att gå med ett välkänt företag som är medlem i Better Business Bureau. Man ska vara säker på att företaget är berett att redovisa alla avgifter och räntor i förskott. Företag som tvekar att ge full information bör undvikas.

rättegång förväg företag kan använda advokater att bestämma lönsamheten av att erbjuda ett lån till en potentiell kund. De har dock inte erbjuda någon form av juridisk rådgivning till låntagare. De har ingen inverkan på avgörandet av ett ärende, och liksom advokater som tar fall bygger på oförutsedda betalningar, de tar på sig risken av bosättningar som inte kommer att betala tillbaka de lån de har gått framåt. De kan vägra lån på grund av ärenden som inte har mycket möjlighet att vinna, precis som advokater för oförutsedda kan vägra fall.

Även räntor i avvaktan på en lösning kan vara höga, kan de göra i slutändan en stämning mer lönsamma. Både advokat och klient tenderar att vinst genom att hålla ut för en större lösning, än från att ta den första eller andra uppgörelse erbjudanden. Så även om man köper en rättegång förutses och måste vänta ett par månader, och därigenom ta större intresse, han eller hon i slutändan kan hamna i en större process för tilldelning, vilket kommer att mer än lön för räntor i samband med ett förskott.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.