Vad är en nyckelfärdig lösning?

En nyckelfärdig lösning är en lösning som enkelt kan implementeras baserat på de resurser som redan står till förfogande för ett företag eller enskilda. I de flesta fall är det en av de mer önskvärt sätt att åstadkomma en lösning, men får inte vara ett alternativ regelbundet. Bildspråket utarbetats av frasen totallösning frammanar att omvandla en tangent för att starta en motor igång.

nyckelfärdigt företagscenter lösningar är ofta relaterade till områden som kan fräschas med relativt liten ansträngning, t. ex. sådana som omfattar programvara processer, till exempel. Det är mycket svårare att ta fram en nyckelfärdig lösning för en tillverkningsprocess, som ett annat exempel, helt enkelt eftersom det sannolikt skulle innebära eftermontering en befintlig anläggning, vilket kan ta flera månader och kostar betydligt mer pengar. En nyckelfärdig lösning, måste per definition kunna genomföras snabbt. En av de vanligaste formerna av nyckelfärdiga lösningar inom sjöfarten. Om en avlastare har problem som uppfyller kraven i bolaget, sedan en annan avsändaren kan ersättas. En internationell nyckelfärdig lösning, eller globala nyckelfärdig lösning, används ofta i samband med transporten frågor. Att hitta en avlastare för att skicka saker på ett schema som krävs internationellt kan betraktas som just en sådan lösning.

Förmågan att hitta totallösningar vilar på ledningens förmåga att se saker ur ett icke-traditionellt perspektiv. Ofta kommer att titta på ett problem genom en lins av tradition och tidigare företräde inte leda till en verkligt innovativ nyckelfärdig lösning. Snarare kommer ett sådant förfarande kan behålla status quo i kraft under en mycket lång tid. Det bör noteras att vissa problem är så stora att de inte effektivt kan hanteras med en nyckelfärdig lösning, även om viljan att göra det är det. I själva verket kan många försöker att genomföra en sådan lösning när en mer omfattande översyn av systemet behövs. I dessa fall är en uppgift för ledningen att känna igen vilka typer av problem olika lösningar kan användas för att korrigera. Därför är det klokt att vara pragmatisk i sådana fall.

Om en nyckelfärdig lösning som väljs, bör allt göras för att alla anställda och leverantörer, i förekommande fall ombord för en förklaring av vad som håller på att förändras och hur förändringen kommer att påverka verksamheten. God kommunikation är en viktig del av att göra nya verk affärsverksamhet på lång sikt. Om de anställda inte förstår orsaken till förändringen, kommer de troligen vara tveksamma till att få det att fungera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.