Vad är en kredit rådgivare?

Credit counseling är den term som används för att beskriva arbeta med en kredit rådgivare för att betala dina skulder i små, månatliga beloppen. Om du är i skuld, eller upptäcker att återbetalningar till din långivare är bortom kontroll, då söker råd av en kredit kurator kan vara det bästa alternativet. Människor som ständigt tar emot telefonsamtal eller räkningar borgenärer sannolikt kommer att behöva anlita en kredit rådgivare. Det första du bör göra är att hitta en ansedd tjänst Credit Counseling. Det finns många bedrägeri tjänster i drift, och det är bäst att undvika TV och annonser tidningen att erbjuda en snabb fix. Sök efter ett pålitligt företag som har godkänts av Consumer Credit Counseling Service. Nästa steg är att träffa en kredit rådgivare och förse dem med all din ekonomiska information. Den Credit Counseling tjänsten kommer att börja kontakta alla dina långivare och informera dem om din avsikt att skapa en återbetalningsplan. Din rådgivare kommer att arbeta med din långivare att skapa en plan som ska sänka dina räntor och amorteringar. Betalning borde vara mycket lägre än den ursprungliga betalningar, och de bör vara mycket enklare att leva med.

Några Credit Counseling tjänster erbjuda ett system skuldförvaltning. Detta är ett alternativ som ger dig möjlighet att betala ett standardbelopp sumpen till krediten rådgivare, som kommer att göra dina betalningar för dig. Om du väljer det här alternativet måste du kontrollera din månatliga rapporterna. Det har förekommit fall av missade betalningar av tjänster inom kredithantering rådgivning. Detta kan ske genom misstag, och om det gör det kommer ditt kreditupplysning lida till följd så se till att hålla koll på det. Det kan finnas avgifter vid ansökan till en kredit rådgivning tjänst. Ett välkänt företag kommer bara ut en liten avgift, runt 15 US dollar (USD) per månad. Om ett företag begär en massa pengar up-front innan de kommer att hjälpa dig, är det nästan säkert att vara en bluff.

Att ansöka om att ett kreditinstitut counseling service kan till en början skada din kreditupplysning, men om du är på den finansiella stadium då du behöver söka hjälp, så det kommer säkert att vara till din fördel på lång sikt. Om du behåller regelbundna betalningar, kommer du att ditt kredit-post är långsamt repareras. Efter flera månaders regelbunden amortering, kanske du även att du kan ansöka om ny kredit konton.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.