Vad är en alternativa placeringar?

alternativa tillgångar är alla typer av finansiella tillgångar som anses alternativ till traditionella investeringar såsom aktier, obligationer, sparkonton, och bankcertifikat. Även i allmänhet mindre likvida än mer vanliga typer av tillgångar, en alternativ tillgång kan ofta köpas till ett rimligt pris, och har utmärkta möjligheter att öka i värde över tiden. Människor som inte är bekväm med deltagande i ett aktiemarknaden kan välja att bygga upp sina ekonomiska bo ägg på dessa placeringsalternativ. En av de vanligaste exemplen på en alternativ tillgång är fastigheter. Detta kan inkludera bostäder samt kommersiella fastigheter. Förutsatt att fastigheten är belägen i ett område som är önskvärd under årens lopp, och att ägaren gör förbättringar som ökar det önskvärt att det finns en god chans att tillgången kan säljas till en betydande vinst på så kort tid som tio år. Förmåga fastigheter att öka i värde snabbt bekräftas genom ansträngningar av folk som köper fastigheter i nöd, göra förbättringar och sedan sälja dessa fastigheter med vinst inom några månader.

Konst är ett annat exempel på en alternativ tillgång som många människor väljer att lägga till sina investeringsportföljer. När arbetet av konstnären fortfarande populär genom åren, det finns en god chans att varje tillverkat pjäsen kommer att stiga i värde, särskilt då många av dessa bitar är inte närvarande på den öppna marknaden. Genom att hålla i konstverket tills precis rätt tid, kan en investerare dubbel ibland till och med tredubbel avkastning när pjäsen säljs på auktion eller via en privat handlare. Det finns andra former av alternativa investeringar som har varit populära under åren. Smycken, särskilt bitar av en viss designer eller visar en symbol som var populär i en förgången tid, ofta sälja till priser som avsevärt högre än det ursprungliga inköpspriset. Vissa frimärken utfärdade av olika länder är också sannolikt att stiga i värde, vilket gör dem en ständig favorit som ett alternativ tillgång. Sällsynta mynt och idrott kort handel tenderar också att stiga i värde som intresset för dessa objekt öka med tiden.

Det finns några nackdelar med att basera den finansiella boet ägg på tillgångar av detta slag. Medan mer traditionella investeringar är oftast lätt att sälja när som helst få högsta möjliga avkastning på försäljningen av en alternativ tillgång ofta tar tid, eftersom den rätta köparen finns. Beroende på om investeraren bor, kan försäljningen av en alternativ tillgång skapa en skattehöjning som inte bara reducerar vinsten, men det krävs också att lämna in ytterligare formulär på skatten tid. Med några tillgångar av detta slag får ränta topp en gång och sedan avta för alltid, vilket gör att resurser värda mindre än det ursprungliga inköpspriset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.