Vad är Treasury index?

som funderar på att köpa en justerbar ränta inteckning (ARM) borde vara medveten om Treasury index. Variationen i inteckning räntan definieras av denna typ av finansiering av hypotekslån bestäms huvudsakligen av denna förvaltningsverksamhet index. Treasury index är en fluktuerande sammanställning av räntorna-allmänt känd som avkastning-till följd av auktion av statsskuldväxlar (T-Bills) och Treasury värdepapper. Dessutom är det index som bygger på statskassan avkastningskurvan, även känd som Constant Mognad Treasury (CMT) skattesatser som formulera olika avkastning på värdepapper för att deras tid för mognad. Treasury index är till sin natur, under förutsättning att det går i många nationella och internationella finansiella marknaderna.

Treasury värdepapper huvudsakligen består av: 1) T-Bills, vilket, som nämnts, är också ett fristående heltal finansminister index, 2) statsobligationer, 3) besparingar obligationer och, 4) Treasury inflation skyddade värdepapper (TIPS). The Treasury avkastningskurvan beskriver den genomsnittliga dagliga avkastningen som följer av relationen mellan regeringen beräknade räntor och mognad marknad skuld. Avkastningskurvan justeras från dag till dag Sammansatt citat av Federal Reserve Bank of New York. är justerbar ränta inteckningar som erbjuds och accepteras av långivare (mortgagees) och låntagare (mortgagers) främst på grund av se-såg karaktär Treasury index. Dessa inteckning planer funktionen de lägsta räntorna och stängning avgifter som erbjuds av en hypoteksbank som självklart lockar låntagare. Denna inledande lägre kostnad, men kommer med risk för en betydande ökning av priserna över löptiden av hypotekslån. Som regel ARM erbjudande lån justering perioder på en månad, sex månader, ett år, tre år och fem år, även så kallade "hybrid" ARM's finns också tillgängliga. Långivare kan minska sin risk att drabbas av en lägre avkastning på en viss hypotekslån samt öka deras förmåga att finansiera, åtminstone på kort sikt, deras källor till lånefinansiering. Tidsplanen för ränteförändringar fastställs av långivaren vid tidpunkten för stängning av inteckning baserad på statsverket index vid överenskomna att datum för justering.

Låntagare planerar att dra nytta av sjunkande räntekostnader för till följd av successivt högre avkastning för statskassan index gör klokt i att agera snabbt i schemaläggning avslutningen på sina lån. En högre avkastning Treasury index är naturligtvis ytterst fördelaktigt för justerbara kurs HYPOTEKSGÄLDENÄR sedan långivaren, genom att integrera den högre avkastningen i sina finansieringskällor, minskar behovet av att stödja dessa källor genom en vandring i bolåneräntor. Påskynda lånet processen är särskilt fördelaktig om mortgagers förutse någon ny pantsätta eller på annat sätt avsluta sina lån under en kortare tid än vad som vanligtvis erbjuds med fast ränta inteckningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.