Vad är Resale Timeshares?

Resale andelslägenheter är timeshare fastigheter som säljs av sina ursprungliga ägare. För personer intresserade av timeshare ägande, köpa en försäljning kan vara ett utmärkt sätt att få en besparing på kostnaden för ett tidsdelat boende egendom. Dock kan denna process ta lång tid och detaljerna i transaktionen måste hanteras av specialister som är vana vid att arbeta med timeshare egenskaper. Människor som har en föredragit fastighetsmäklare kanske kan få en remiss genom sin agent för ett ombud som hanterar timeshare transaktioner.

Med ett tidsdelat boende, folk köper en andel i ägandet av en fastighet som ger dem rätt att tillbringa en viss tid där varje år. Det finns många olika sätt att organisera andelslägenheter. Vissa har en fast tidtabell, andra tillåter människor att använda flexibel schemaläggning, och många ger människor möjlighet att hyra ut eller överlåta sina aktier om de inte kommer att använda dem eller om de inte vill använda dem. Förutom att betala för tidsdelat boende själva, människor i allmänhet också måste betala avgifter för underhåll. När det gäller återförsäljning av andelslägenheter, en andel i ett tidsdelat boende erbjuds till försäljning av den ursprungliga ägaren, i stället för utvecklare av fastigheten. Vissa människor lista återförsäljning andelsboende själva, och det finns ett antal publikationer som har platsannonser för återförsäljning andelslägenheter tillsammans med allmän information om timeshare försäljning. När man hittar en köpare, kan de behöva finna en advokat för att hantera specifika för transaktionen så att det går smidigt. P

Timeshare återförsäljning kan även skötas av en professionell agent, som tar ett snitt av köpeskillingen i utbyte för att hantera försäljningen. Detta kan vara mer bekvämt för människor som inte vill ta itu med förvaltningen av försäljningen. Dock kan agenter avgift oavsett om tidsdelat boende säljer, vilket är något att vara uppmärksam på när man överväger att använda en agent för att hantera en timeshare återförsäljning. Ibland kan det vara svårt att tala om ett tidsdelat boende, och det kan sitta i månader eller år på marknaden utan att väcka uppmärksamhet från köpare.

Resale andelslägenheter tenderar att sälja för mindre än inköpspriset. Till skillnad från andra fastigheter, uppskattar andelslägenheter inte i värde, om de inte befinner sig i en het marknad med hård konkurrens bland köpare. Beroende på det ekonomiska klimatet vid tidpunkten för försäljningen, platsen för tidsdelat boende, och villkoret, kan timeshare försäljning hämta så lite som 50% av sitt ursprungliga pris. Människor bör ha detta i åtanke när man köper något, med tanke på om de verkligen kommer att använda tidsdelat boende, och om priset är värt det för dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.