Vad är Private Mortgages?

Nästan alla inteckningar sitt ursprung hos en bank eller ett finansinstitut. I vissa fall kan dock en privatperson, en säljare, eller en investerare välja att hålla en inteckning direkt. Denna inteckning struktur kan medföra flera fördelar med att köpare, säljare och investerare tredje part. Det är möjligt för alla att erbjuda ett privat lån, behöver du inte vara en bank, eller ens en fastighet professionella. I vissa fall kan den som säljer ett hem välja att erbjuda ett privat lån, ibland kallad "land kontrakt", eller om det redan finns underliggande inteckningar, ett "runtomsvepande lån. "Detta kan vara ett utmärkt verktyg för att en säljare har svårt att sälja en bostad. Den kan användas som ett sätt att finansiera en köpare som inte skulle komma till en konventionell banklån, eller det kan vara ett sätt att sälja ett hem som Det kan vara svårt att sälja något annat eftersom det är en marginell kvarteret eller behöver omfattande arbete.

Titeln är oftast inte över förrän efter att hela lånet har betalats ut, och därför måste säljaren finansiär behåller full kontroll över egendomen. Det finns mycket liten risk i denna praxis, om köparen defaults återfår säljaren huset och behåller alla pengar som köparen har betalat hittills. En del utomstående privata investerare erbjuder även privata inteckningar bara som en investering fordon, eftersom det ofta är möjligt att ta ut en ränta som är betydligt högre Prime-speciellt om köparen inte kan komma i fråga för en konventionell inteckning på grund av dåliga krediter.

Oavsett om HYPOTEKSGÄLDENÄR är säljaren eller en tredje part, är den privata inteckning en överlåtbara värdepapper som kan köpas och säljas. Inteckningen Innehavaren kan välja vid en senare tidpunkt att sälja bostadslån till en annan investerare i en rabatt, för att få en enda klumpsumma i stället för månatliga betalningar. I många fall har ett privat lån en "ballong" klausul, som kräver att köparen antingen betala av privata hypotekslån, eller omvandla det till ett vanligt lån. från köparens synvinkel, den privata inteckning kan vara ett utmärkt alternativ, och kan vara ett sätt att köpa ett hem när banklån är omöjligt. I de fall där köparen har betalningsanmärkningar, ger detta en möjlighet att bygga upp eget kapital och en positiv betalning rekord, i många fall, efter några år att köparen kommer att kunna refinansiera privata hypotekslån med en konventionell lån på en mer gynnsam ränta.

Variationer på privata hypotekslån omfatta leasing-alternativ och "hyra-to-buy" avtal, där en viss del av den månatliga hyran gäller för inköp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.