Vad är Debt Consolidation?

Skulder konsolidering är en skuldminskning system som ger konsumenterna möjlighet att kombinera sina diverse oprioriterade skulder till en betalning. Istället för att skicka ut betalningarna på sex eller sju bank och förvara kreditkort, till exempel, skulle du göra en betalning till skuldkonsolidering bolaget och att bolaget skulle sprida medlen för dig. Dessa pengar ledningssystem kan vara mycket fördelaktigt för konsumenten som den skuldsaneringslån bolaget kommer i allmänhet att förhandla fram en lägre ränta, en nedsatt balans, en lägre månatlig betalning, eliminera förseningsavgifter, och som ett begrepp när skulden kommer att betalas ut i sin helhet. Detta kan spara konsumenten stora summor pengar på lång sikt. Ett system för ekonomisk förvaltning som detta är vida överlägsen betala miniminivåer på ett kreditkort varje månad och tittar på balansen fortsätter att växa genom åren. Bostadslån och billån inte omfattas av koncernredovisningen i dessa lån är säkrade. Lån utan säkerhet som bankkort kreditkort anslutna med Visa och MasterCard, och diverse varuhus kreditkort (Marshall Field, Dayton's, Lord Taylor, etc. ) är vanligtvis de poster som läggs i en konsolidering av skulder program.

Fordringsägare visa skuldkonsolideringsavtal positivt eftersom konsumenten visar en stark, god tro för att ta ansvar för och betala sin skuld. Borgenärer föredrar mycket skuldkonsolidering över en konkurs som gäldenärer kan helt radera sin skuld i kapitel 7 konkurs, eller betala, till exempel 10 cent på dollarn i kapitel 13 konkurs. I båda fallen är det konkurs fordringsägarna vänster med litet eller inget av gäldenären. Medan en konkurs ger konsumenten möjlighet att utplåna sin skuld och börja ny tenderar också att förstöra en konsument kredit bakgrund. Efter en konkurs, kommer en borgenär har svårt upprättandet kredit i nästan sju år.

Med en konsolidering av skulder, å andra sidan kan en konsument hög grad minska sin skuld, kombinera flera betalningar till en betalning, och bevara sina krediter bakgrund av undvika konkurs. Det finns debt consolidation företag i nästan varenda stad i USA. Internet listar också sådana företag som är villiga att hjälpa konsumenterna att börja eliminera sina skulder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.