Hur säljer jag guldsmycken?

I tider av fluktuerande dollar priser och osäkra marknader, guldpriser relativt stabilt, kan till och med öka i värde. Eftersom det är ett fast föremål, tenderar att vara mindre föremål för aktiemarknaden och ekonomiska kris. På grund av detta väljer många att sälja guldsmycken göra några dollar under svåra ekonomiska tider. Broken poster är bland några av de mest populära att sälja, eftersom dessa annars värdelösa saker kan vara värt en hel del dollar.

Många konsumenter är bekanta med tv-annonser som hävdar att skicka kontanter i utbyte mot guld. Berörda parter ring eller e-post företaget att begära ett kuvert. Guld objekt placeras i kuvert och skickas tillbaka till företaget. Bitarna utvärderas av företaget och en check skickas tillbaka till konsumenten. De priser som dessa företag erbjuder kan vara rättvisa, särskilt när man hanterar trasiga eller andra låg kvalitet ex. Detta kan inte vara fallet, dock, för objekt i gott skick. Innan du väljer att sälja guldsmycken, är det en god idé att kontrollera med lokala juvelerare och butiker bonde. Många kommer att erbjuda mer konkurrenskraftiga priser för bitar än post-i företag. De är särskilt bra ställe att vända sig för att sälja guldsmycken som inte är trasigt, eller som har stenar i den. En juvelerare kommer ibland att kunna erbjuda ett pris för hela pjäs, eller att försiktigt ta bort stenar att säljaren skulle vilja behålla. När du säljer en kvalitet pjäs, en lokal juvelerare är det troligaste att erbjuda det bästa priset.

Guld parterna har blivit ett populärt sätt att sälja guldsmycken. En representant från ett större företag kommer ut och har en fest i någons hem eller på en insamling för en organisation. Varje gäst ger lite guld objekt med dem att sälja till ombudet. De vägs och försäljningspriset bestäms utifrån vikt och grad av guld. Gästen tar hem kassa den dagen och den mottagande erhåller en del av den totala försäljningen som deras incitament värd för festen.

Någon som säljer guldsmycken bör forskningen det aktuella värdet från flera källor innan de accepterar en försäljning. Även om det är svårt att bedöma en pjäs som har hög hantverk, är det möjligt att hitta ett grundpris baserat på vikt och kvalitet på guldet. Guld värden följs på nationella börser, och är lätta att hitta i dagens marknad rapporter. Om möjligt, väga poster innan du skickar dem och dokumentera baserat på deras vikt och karat att få uppfattning om priset. Vilken försäljare kommer att hålla tillbaka en del av vinsten för sig själva, så siffra som i värderingen också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.