Hur jag värd en Gold Party?

Gold parter är en av de nyaste företagen hem part. Stället för att sälja olika hem och skönhetsprodukter, guld part säljrepresentanter ge kontanter till sina deltagare i utbyte mot sina gamla guldsmycken och objekt. Representanter att samråda i ett hem part kan hittas på olika webbplatser som erbjuder guld parter. När du söker efter en representativ, är det viktigt att vara säker på att det företag de är med är välrenommerade. Eftersom gäster kommer att sälja guld ex, är det viktigt att företaget kommer att ge dem ett rättvist pris för sina poster. Kontrollera webbplatser som erbjuder recensioner av företag och leta efter dem med stora pressen eftersom dessa kommer sannolikt att ha checkat ut från nyhetsmedia innan främja dem. När en känd företrädare har påträffats, de kommer att bidra att fastställa ett datum för ett guld part bygger på samordning av tidtabeller. Gäster är inbjudna via e-post eller inbjudningar papper. Ibland representanter hantera inbjudningar bygger på en förteckning som värdinnan, medan andra gånger gäster gör att en del av planeringen.

På dagen för guld partiet, värd innebär vanligtvis lätta förfriskningar såsom snacks och drinkar. Gäster medföra oönskade bitar av guld smycken eller andra föremål. Guldet part som representant tester och väger objekt och ger gästen kassa baserad på vikt och Karat av posterna och priset på guld på denna dag. Mottagande erhåller en kontant betalning som baseras på en procentsats av omsättningen på den part. En gyllene part har också blivit en populär fundraiser. Kyrkor och skolor be community medlemmar att ta guld objekt i samma dag som händelsen och få samma kontant utbetalning som ett hem parti värdinna skulle få. Många tycker den här typen av insamling lockande eftersom gästerna inte behöver köpa något för organisationen till nytta.

Efter händelsen tar representativa de smycken hemma. Det är vanligtvis skickas till en distributionscentral där det smälts ner till guld block. Guldet blocken sedan säljs med vinst. Det har förekommit vissa kritiker av guld part som hävdar gästerna inte betalat så mycket pengar som de skulle kunna vara om de sålde guldet på egen hand eller genom ett direkt smycken center. För att undvika att bli lurad, rekommenderas att göra en del efterforskningar innan du går till eller värd en fest.

Know Karat och vikten av smycken innan föra den till ombudet. Inte tillåta olika Karats av smycken som skall mätas tillsammans, eftersom högre Karats är mer värdefulla. Också vara säker på att betala den uppmätta vikt och inte på en annan. Vissa icke-seriösa företag kommer att mäta på ett Pennyweight och betala på gram, en praxis som kan lura kunden på pengar. Också vara medveten om marknadspriset för guld innan du går.

Som med all försäljning, bör kunderna hålla sig informerad och alert före och under transaktioner. Om företaget är ansedda och företrädaren är rättvist med värden, kan ett guld part vara en lönsam och rolig händelse för alla inblandade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.