Hur får jag Finansiella Hjälp?

Det finns många sätt att få ekonomisk hjälp, även om det bör påpekas att sedan mitten till slutet av 2000-talet har vissa metoder för att få hjälp torkat upp och blivit allt mindre välgörande i sina bemödanden på grund av bristande medel. Ändå påhittig person kan ändå hitta sätt att möta finansiella åtaganden och minska utgifterna i olika riktningar för att träffa mindre månatliga budgetar eller stigande kostnader. Följande är endast en ofullständig lista över sätt att få finansiell hjälp, och folk bör visa en myndighet som de använder som ett sätt att få mer information om program som kan hjälpa dem.

Välgörenhet kvarstår som kan erbjuda människor möjligheter att minska kostnaderna eller kan ge en tid eller tillfälligt bistånd för att betala räkningar eller få medicinsk vård. Om människor saknar försäkring, ett medel mot ekonomisk hjälp med låg eller glidande skala avgift medicinska kliniker. Även när folk inte uppfyller kraven för program regering vård, kan de ändå få tillgång kliniker för att behandla medicinska tillstånd eller ens hjälpa till med barnens tandvård. Dessa kliniker kan spara massor av pengar när det gäller vårdkostnader och de kan ha antingen låg eller ingen kostnad tjänster för oförsäkrade.

Familjer bör definitivt undersöka program som kan vara utformade för att erbjuda finansiell hjälp. Flera elbolag har reducerade om familjer (även i medelinkomst parentes) får el svårt att uppfylla och räkningar gas. Fråga lokala kraftbolag om de har någon sådan tjänst som kan bidra till minskade kostnader. Ett annat ställe att leta för att spara pengar genom minskad program pris lunch i skolorna, som kan, beroende på inkomst kvalifikation, spara en massa pengar på skollunch. Några av dessa program erbjuds året runt, och barnen kan få gratis eller låga priser luncher, och ibland frukost, genom sommaren också. Det finns naturligtvis regeringens program som kan bidra med ekonomisk hjälp. Dessa kan omfatta arbetslöshetsersättning när folk plötsligt förlorar jobb, socialt bistånd, deltagande i program med låg inkomst boende, sjukvård och mat program stämpel. De flesta av dessa är inkomstbaserade, och vanligtvis behöver folk på eller strax över fattigdomsgränsen, för att få delta, även om detta inte är fallet med arbetslöshetsersättning.

Vissa statliga assistent program kan vara ganska nya och har inte testats helt. Diskretion ges till banker eller domare konkurs omstrukturera bolån är en sådan plan finns i USA i början av 2009. Sådana program kan tillåta människor att behålla sina hem med mindre inteckning betalningar än de som de normalt betalas ut.

Människor kan också få viss ekonomisk hjälp genom omstrukturering av sin skuld. Även om det inte går att få nya lån, det finns många företag som kommer att arbeta med människor för att minska de nuvarande räntor på skulder och komma med rimliga betalningar en person eller familj har råd att göra som betalar ned skulden utan att du drar mycket mer i ränta. Credit Counseling tjänster är det viktigaste medlet som gör att familjer kan ha möjlighet att omstrukturera skulderna så att de kan göra prisvärda betalningar.

Välgörenhet kan fortfarande hjälpa till med ekonomiskt stöd eller andra saker på många sätt. Massor av välgörenhetsorganisationer har mat banker, och dessa kan hjälpa sträcka månadsvis mat budgetar, även om de oftast inte kan erbjuda tillräckligt för att helt försörja en familj. Vissa välgörenhetsorganisationer en gång för att betala för saker som hyra, el betalningar, om människor åter kan komma att behöva kvalificera av inkomster, och de har oftast för att begära dessa tjänster mot början av månaden. De flesta välgörenhetsorganisationer är utnyttjas i slutet av månaden.

lokala kyrkliga samfund kan också hjälpa familjerna under extraordinära omständigheter. De kan till exempel ta upp speciella samlingar för att betala för en familjs resa till ett sjukhus som inte finns i samhället. Detta verkligen beror på den enskilda kyrkan och nivån på välgörenhet aktivitet det upprätthåller.

Ett annat sätt som vissa människor att få ekonomisk hjälp eller befrielse från skuld genom att påstå konkurs. Genom att starta nytt, en del människor kan göra mycket bättre, och ibland är den enda metod som folket kan fortsätta att ge mycket grundläggande saker i livet. Som nämndes dock med varje organ använde, fråga om andra program som kan bidra med ekonomiskt stöd. Det kan finnas många utspridda kära i ett samhälle eller ens i ett land. Det kan vara svårt att hitta dem alla, men med lite omsorg, får människor att hitta sätt att fortsätta att gå på i dessa hårda ekonomiska tider.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.