Hur Hyresgäst Utlåning Work?

I Storbritannien, är hyresgästen lån definieras som lån till för dem som inte äger fastigheten, i synnerhet bostäder eller fastigheter. De är hyresgäster och därför en av de typer av lån som de kan välja att söka är hyresgäst lån. Lånen utan säkerhet och brukar komma med en högre ränta än säkrade lån. På sätt och hyresgästen lån som kreditkort. De är dock inte en revolverande kredit. Snarare är de liksom alla andra typer av amortering lån, utom de inte har någon fast egendom stödja dessa. Därför är de på något av en högre risk än de flesta typer av traditionella lån.

Men för vissa, kan hyresgästen lånen har en stor fördel jämfört med kreditkort för dem som redan upplever en betydande kreditbelopp card skuld. Lånen brukar komma med en lägre ränta än kreditkort. På grund av detta kan vissa besluta med en hyresgäst lån för att pensionera sig skulden kreditkort är ett bra alternativ.

Låntagarna kan använda kontanter som gjorts hyresgäst lån för nästan alla ändamål. Banken eller långivaren lägger vanligen några restriktioner för pengarna, även om de kan undersöka vad dess främsta användningen kommer att bli. Det anses vara ett personligt lån och kommer därför att ett avtal mellan låntagaren och långivaren. Det avtalet kommer att göra flera olika saker. Först kommer det att bestämma räntan. För det andra kommer det att ställa in tiden för återbetalning. För det tredje kommer det att notera vanligtvis månatliga utbetalningen. Slutligen kommer det anges något annat villkor som tillämpas på lånet. Detta kan omfatta förseningsavgifter använder för pengar och andra sådana bestämmelser. De med dålig kredit kan hitta hyresgäster lån är ett alternativ, åtminstone i vissa fall. Lånen kan komma till en högre ränta än andra som söker hyresgäst lån, men de kan vara tillgängliga. Det är upp till enskilda långivare om vad de kan eller inte kan acceptera.

De pengar som finns tillgängliga via hyresgäst lån kan bli betydande. En webbplats anspråk på lån från ca 7. 500 $ US dollar (USD) till nästan $ 500,000 USD. Medan de flesta lånen mellan dessa två siffror och vissa kan även vara mindre belopp än dessa, visar det breda spektrum av möjligheter. Det kan vara möjligt att ta 20 år eller längre för att betala av en hyresgäst lån.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.