Vad är tillfälligt Insurance?

Tillfälliga försäkring är också känd som term insurance . Det är en typ av försäkring som är till nytta först efter det att försäkringstagaren har avlidit, förutsatt betalningar på politiken betalades och oavbruten vid tidpunkten för dödsfallet. Dessa fördelar i form av pengar ges till den person som anges som mottagare på politiken.

Trots sitt namn, kan tillfälliga försäkringen vara en långsiktig plan tas ut för allt från fem år till så mycket som 30 år. Om en försäkringstagare lever bortom år av den tillfälliga försäkringen plan de anmält sig till, slutar, och inte behålla någon av dess värde. Vidare betyder bygga en tillfällig försäkring plan inte rättvisa. Skulle försäkringstagaren avlida under den tid då den tillfälliga försäkringar, dock får mottagaren det fulla värdet av den politiken. Det finns vissa försäkringsbolag villigt att återuppta en tillfällig försäkring efter den första perioden är avslutad , men det finns en kostnad i samband med varje förlängning. Merparten av tiden, beslutar försäkringstagaren att avbryta politik efter termen är klar eftersom det är för dyrt att fortsätta.

För att vara berättigad till ett billigare pris på en tillfällig försäkring, har en person att lämna bevis på försäkringsskyddet. Den mindre riskfyllda en livsstil personen lever, desto lägre priser för den tillfälliga försäkringen kommer att bli. Till exempel, en rökare, en person som är överviktig, eller en person som är sjuk i allmänhet betala en högre skattesats för tillfällig försäkring än någon som inte har dessa egenskaper. Likaså är vissa yrken, såsom att vara en pilot eller en polisman, i samband med högre försäkring priser.

De flesta teckna en tillfällig försäkring för att ge sina barn vid sin död. Ofta föräldrarna väljer en tillfällig försäkring som kommer att finnas kvar fram till sina barn eller barn är vuxna och gamla nog att ta hand om sig själva. Vissa människor tar också ut en tillfällig försäkring eftersom premierna är lägre än permanent försäkringar. Tillfälliga försäkring kan också hjälpa till att göra det möjligt för en person att få ett hem bostadslån, billån och andra lån som kräver försäkringsbevis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.