Vad är terrorism Insurance?

Terrorism försäkring kan vara någon typ av försäkringsbolag garanterar att de kommer att betala en summa pengar borde något förstöras, skadas eller på annat sätt ändras på grund av terrordåd. Det finns många olika typer av terrorism försäkringar, alltifrån skydd av egendom eller produkt till skydd om en person är kidnappad och lösen. Även terrorism reseförsäkring finns. I vissa länder, särskilt där enorma terrorhandlingar har inträffat, kan försäkringsbolagen vara ovilliga att erbjuda terrorism försäkring. Kostnaden för Utdelningen bör en terroristattack inträffar skulle ha karaktären av miljoner eller miljarder dollar. Vissa länders regeringar har försökt att lindra den oro som försäkringsgivarna genom att acceptera att försäkra eller hjälpa företag att göra betalningar när stora tragedier hit. Detta har varit fallet i USA, som passerade 2007 Terrorism riskförsäkring Program Reauthorization Act, så att försäkringsbolagen inte skulle känna som om en terroristattack mot deras kunder skulle förstöra deras företag.

Så mycket som det kan verka girig eller okänslig för att ha denna typ av värdepapper, ett försäkringsbolag måste investeras i fortleva. Skulle en attack drabbade som påverkar många av att företag kunder, kan det mycket väl leda till företagets kollaps. Således har partnerskap med den amerikanska regeringen tillåter försäkringsbolagen att erbjuda terrorister försäkring till nästan alla enheter eller individer som vill det. I andra länder är terrorism försäkring finns också, även i de länder där terrorism är mycket mer sannolikt att uppstå, som Irak. Det kanske inte är alla samma typ, och kan bero på hur varje företag bedömer risk. I USA till exempel, kan människor söker inte livförsäkring som en terrorist försäkring klausulen, eftersom politiken inte utesluter dödsstraff genom terrorism. Men i länder som Irak finns försäkring speciellt för detta.

Naturligtvis är målet att en försäkringsgivare är att se till att försäkring som terrorism försäkring är utspritt över en tillräckligt stor grupp människor. Detta kan inte alltid uppnås. Folk kanske inte är särskilt orolig för att deras hem kommer under attack av terrorister. Företagen å andra sidan, särskilt om de är i stora byggnader i större stadsområden kan vara mer angelägna. Målet för försäkringsgivaren skulle då vara att se till att registrera företag i många olika städer och på många platser så vinsten förblir höga, och de flesta kunder inte påverkas om en terroristattack inträffar.

En annan vinkel i terrorism försäkring säljer resan eller reseförsäkring som skulle återbetala pengarna om resan blir avbrutits på grund av terrorism, hjälpa till att betala skadestånd på egendom som förstörts av terroristhandlingar eller som kan betala vissa belopp till anhöriga när en person blir offer för terrorism. De flesta försäkringsbolag kommer aldrig behöva betala fordringar eftersom även när människor reser till mer våldsamma områden, risken för skador eller skadas är fortfarande små. Som är intresserade av denna försäkring bör kontrollera om de behöver det, eftersom andra politikområden såsom liv eller medicinsk försäkringar kan redan ge dem goda täckning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.