Vad är råvarulager?

råvarulager är investeringar i råvaror, råvaror som korn, guld och silver, eller apelsinjuice. För produkter att vara tillgänglig för investerare råvarulager, måste de köpas och säljas i en rå standardformulär. Detta innebär att produkten inte kan skiljas från en producent till en annan. Om en investerare köper råvarulager i apelsinjuice, är den produkt som investeras i ren apelsinjuice, inte märkt apelsinsaft eller apelsinjuice med vitaminer. De typer av produkter tillgängliga för råvaror investera omfatta jordbruksprodukter. Dessa kan vara livsmedel som vete, fläsk magar, och te. Andra jordbruksprodukter omfattar icke-livsmedel råvarulager som tobak, bomull och gummi. Alla dessa varor har en hållbarhetstid. Detta innebär att en investerare kan köpa en vara möjligheten att handla i produkten i framtiden, och råvaruoption har ett förutsägbart värde för en förutsägbar tid.

Andra typer av produkter tillgängliga för investerarna på råvarubörsen innehålla metaller och energi. Exempel på metaller som stål, aluminium, silver och guld. Energi exempel råolja, naturgas och propan.

Inte varje enskild typ av vara som är tillgänglig för investerare som en handelsvara handel. I allmänhet måste en vara ha stora volymer på köp och försäljning av verksamhet som skall ingå i de varor valutamarknaderna. Dessutom måste det brukar vara tillräckligt fluktuationer i priset på produkten för att motivera dess införande på marknaden. P

Råvaror handlas vanligtvis på två sätt: som en omedelbar försäljning eller köp på "spotmarknaden" eller råvaruterminer. När en investerare köper en framtida råvaror, han eller hon faktiskt köper rätten och skyldigheten, att köpa ett belopp av varan vid en viss tidpunkt i framtiden. De flesta investerare som handlar med råvaror gör det med hjälp av råvaruterminer metoden. En av de viktigaste fakta att veta om råvarulager är att priset på dessa bestånd som till stor del av tillgång och efterfrågan. Detta står i kontrast till bolagets aktier handlas på börsen, där priset på en aktie bestäms av marknaden.

Det finns ett stort antal börser runt om i världen som ger råvarulager för handel. Dessa utbyten kan erbjuda handel i många olika råvaror, såsom New York Mercantile Exchange. Andra råvarubörserna många koncentrerar sig på vissa typer av råvarulager, såsom London Metal Exchange.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.