Vad är lånade Reserver?

I USA, lånat reserverna har att göra med det belopp som är förlängas på begäran av Federal Reserve Bank system av den federala regeringen. Syftet med lånade reservatet är att låta några banker som är klassificerade som medlem banker för Federal Reserve systemet för att behålla sitt kassakrav som krävs för att fungera. En reserv krav är helt enkelt den mängd medel och tillgångar som krävs för en bank att hålla kontant eller på insättning för att bli erkända av Federal Reserve System. I de flesta fall är beloppet av kravet beräknas utifrån en procentsats av efterfrågan inlåning och inlåning tid som innehas av banken. I vissa områden är kassakravet kallas en kassakravsprocent. Lånat reserver görs tillgängliga för att säkerställa att medlemmen kan bankerna få hjälp med att uppfylla kassakravsprocent, oberoende av rådande ekonomiska klimatet.

På grund av förlängningen av lånade reserver ges av Fed och funneled genom systemet för Federal Reserve Banks som är i drift runt om i landet, medlemsbanker måste göra ansökan genom en process av kanaler för att begära ett reservkapital. Anledningen till denna begäran kan variera från en situation till nästa, och är ofta helt enkelt så att medlemmen banken att uppfylla en tillfällig uppsättning omständigheter och ändå lyckas behålla den minsta mängd av reserver till hands för att överensstämma med banklagarna.

Den federala regeringen ställer krav för tillämpning och utvidgning av lånade reserver, samt definierar process som måste följas för att lämna in ansökan. Från tid till annan, är förändringar görs i processen, med amorteringsfria perioder förlängas så att alla medlemsländer bankerna tid att anpassa sina interna rutiner för att möjliggöra för revideringar. Som regel finns det oftast inte mycket av problemet i en annan bank erhålla lånat reserver, så länge som dokumentationen är i god ordning, och den medlem banken fullt ut uppfyller de villkor som ingår i lånade reserven avtal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.