Vad är fastighetsskatt?

fastighetsskatt, även känd som egendom skatter, skatter på fastigheter med en regering för utförda tjänster. Skatterna baseras vanligtvis på det relativa värdet av egendomen. Den dyrare egendom, desto högre fastighetsskatt kommer att vara för denna egendom.

Även fastighetsskatt är något kontroversiellt, det finns en betydande historia bakom dem. Vissa säger att de är rättvisa, helt enkelt därför att skatten är progressiv. Det är egentligen de med högre värden kommer att ha möjlighet att betala mer bara för att de har råd att köpa dyrare fastigheter. Vissa medlemsstater har dock sett värden ökning fortsätter du att hålla på sin egendom och aldrig får en betydande ökning av intäkterna.

För att skydda de människor som har begränsad inkomst men värdefull egendom, har vissa jurisdiktioner införts regler för att skydda en del från fastighetsskatt. I vissa fall skydd frysa även fastighetsskatt på en viss nivå, så länge egendomen har samma ägare. I andra fall kan värderingen ökningar endast en procentsats av den årliga inflationstakten. är Fastighets skatt fastställts med det beskattningsbara värdet av den egendom, som inte kan vara samma som dess taxeringsvärde, och räkna skatten på grundval av den avgift. Skattesatsen anges som ett värde per $ 100 US dollar (USD) av värdet av egendomen, eller per $ 1,000 USD av det skattepliktiga värdet. Detta hjälper individer förstår exakt hur deras värde påverkar deras skatter. för villaägare finns det ibland särskilda överväganden som hjälper till att sänka det belopp som betalas i fastighetsskatt, speciellt om det är en primär bostad. Den husägare kan få ett nybygge undantag. I vissa stater, bostäder nyttjas av ägaren kan värderas till ett lägre pris än andra typer av fastigheter, såsom kommersiella och industriella. Denna klass skillnad kan också skapa en kontrovers och sporre anklagades för att vara diskriminerande. I USA är fastighetsskatt regleras på delstatsnivå. I många stater, fastighetsskatt går absolut att stödja en lokal förvaltning, t. ex. en kommun, landsting eller båda. En del pengar kan också gå till staten, men denna del är mycket mindre än vad som ges till de lokala regeringarna.

På grund av denna stora beroendet av fastigheter skatter, lokala myndigheter finner det i deras intresse att öka fastighetens värde, vilket ökar skatteunderlaget. Detta är en konstruktion av systemet, som hoppas att uppmuntra lokala myndigheter att aktivt delta i den ekonomiska utvecklingen ansträngningar. Ekonomisk utveckling innebär förbättringar av egendom och därmed ökar dess värde och föra in mer intäkter. I vissa fall invånarna anspråk kan kritisera deras städer och län när bostäder bedöms på ett visst belopp för skatter. Invånarna kan hävda taxeringsvärdet inte överens med marknadsvärdet, och kan vara ett sätt att helt enkelt höja mer inkomster utan att öka den faktiska avgiftssats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.