Vad är fastighetsskatt planering?

Estate skatteplanering är en process som gör det möjligt för ägare av fastigheter och tillgångar för att bestämma hur deras tillgångar omfördelas efter de dör. Varje land har egendom skatt som dras av från gården innan det betalas ut till mottagarna av viljan. Fastighetsskatt planering tillåter individer att ordna sin ekonomi på ett sätt att minimera den skatt som betalas.

Noggrann fastighetsskatt planering kan du eliminera alla bouppteckning kostnader samt minska egendom skatter. Probate är en rättslig process genom vilken din vilja och egendom granskas och beslut om det bästa sättet att distribuera ditt material. I USA, om du inte har en vilja, då din egendom automatiskt går till bouppteckning. Det finns flera sätt att minimera egendom skatter. Det vanligaste är att överföra egendom till mottagare medan du fortfarande lever, och den andra är att hoppa över en generation och efterlämnar din egendom till barnbarnen. Dessa metoder både nuvarande unika utmaningar som skulle behöva noggrann planering för att ta itu med. I USA bort skattereformen från 2001 i all egendom skatter för människor som förgås efter 2010. Det finns emellertid en bestämmelse som skulle tillåta denna handling att hävas av en regering på plats vid den tidpunkten. Gården skattesats har sjunkit betydligt sedan 2002, med den största nyttan till förfogande för dödsbon värderas till mer än $ 1. 000. 000 US dollar (USD). Ett testamente är ett juridiskt dokument som används för att ange hur du vill att din egendom och tillgångar som skall fördelas efter din död. Den kommer även användas för att ge tydliga instruktioner som bygger på fastighetsskatt planering som gjordes i förväg. En levande vilja är ett juridiskt dokument som gör att de tillgångar som skall överföras till mottagarna Medan han fortfarande levde. En egendom av $ 1. 000. 000 USD eller mer kan spara mellan $ 10. 000 och $ 20. 000 dollar egendom skatter med hjälp av en levande vilja. Det finns en risk med levande viljor att utgifterna kommer att överstiga inkomsterna, eftersom det inte är möjligt att i förväg veta exakt hur länge en person ska leva och vilka typer av kostnader de har. Dessa måste noga övervägas innan en levande vilja. Det finns fem centrala begrepp i fastighetsskatt planering, gåvoskatt, fastighetsskatt, intensifieras basis vid dödsfall, enad egendom och gåvoskatten kredit, krediten undantaget förtroende och äktenskaplig avdrag. Den gåvoskatt ger en årlig skattefri gåva upp till $ 11,000 USD per stödmottagare. Ett gift par är gåvoskatt gräns är $ 22,000 USD.

fastighetsskatt är en federal skatt som beräknas vid tidpunkten för ägarnas död på egendom. Skatten bas på rättvis marknadens bedömning av fastigheten, som utförs vid ägarens död. Dess värdering kan också göras med en alternativ giltighetsdatum. Den intensifieras bas gör den egendom som skall beskattas baseras på värdet upp till sex månader före döden av ägaren, skall värdet har minskat under denna period. Denna regel gäller inte inkomster innan personen är död. Ingår i denna inkomst är pensionsförmåner, obetalda ersättningar och egendom som sålts före dödsfallet. är allas rätt att få en kredit på $ 1. 000. 000 USD i gåva samt skatter egendom i sitt liv. Denna kredit är normalt används för att överföra en egendom till en efterlevande make med liten eller ingen egendom som taxerats. I estate skatteplanering, är enhetliga kredit mycket viktig, eftersom den stora majoriteten av dödsbon värderas till mindre än $ 1. 000. 000 USD.

Den äktenskapliga avdrag processen i fastighetsskatt planering tillåter all egendom och belopp som är riktade till den efterlevande maken att vara skattefri. Efter döden av den efterlevande maken, är gården taxerats på hela gården när den passerar i händerna på mottagarna. Denna bestämmelse säkerställer att ingen ångra umbäranden tvingas den efterlevande maken och är en del av egendom skatteplanering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.