Vad är ett frihetsstraff konto?

frihetsstraff konto är en gemensam finansiell strategi för att upprätta och skydda finansiella tillgångar för underåriga barn. Ofta bildas av en förälder eller vårdnadshavare, finns det två vanliga funktioner till ett frihetsberövande konto. En liten redogörelse bidrar till att finansiella resurser finns tillgängliga för att möta behoven hos ett barn under tonåren. För det andra skapar frihetsstraff kontot en finansiell bas som gör det möjligt för barnet att uppnå en högre utbildning efter gymnasiet starta ett företag, och i allmänhet komma iväg till en solid start i livet.

För länge frihetsberövande konto, en vuxen som har utsetts till vårdnadshavare hanterar drift och förvaltning av processen. Vårdnadshavaren kan vara en förälder eller förmyndare. Men i situationer där föräldrar eller vårdnadshavare har avlidit, får förmyndaren vara en person som var utvalda på förhand av föräldrarna eller utses av domstol. Huvudsak hanterar förvaringsinstitut ekonomiska resurser tills barnet uppnått myndig ålder och är erkänt som ett rättsligt vuxen. Den exakta komponenter av ett frihetsberövande konto kan variera, beroende på omständigheterna. Ett sparkonto på en lokal bank kan anses vara ett frihetsberövande konto om öppnats för en mindre av en förälder eller förmyndare. Det är också möjligt att skapa investeringar står för en mindre, inklusive fonder, obligationer och andra typer av investeringar. Tills barnet når vuxen ålder och lagligt kan bli ägare av tillgångarna, är det vårdnadshavaren ansvarig för att bevara värdet på de tillgångar som ingår i kontot, liksom ökade investeringar över tiden.

Custodial konton är ett utmärkt sätt att ge framtida tillgångar för underåriga barn. Eftersom det är möjligt att lägga medel på det konto som helst, kan föräldrarna börja ett frihetsstraff konto med en liten summa pengar insatta på ett räntebärande konto, och sedan lägger obligationer och andra relativt säkra investeringar som resurser finns tillgängliga. Vid den tid då barnet når vuxen ålder, en frihetsberövande konto med en blygsam start kan förvandlas till en aktningsvärd ekonomisk bas som kan hjälpa till med college och ett antal andra ändamål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.