Vad är ett alternativ till krav?

I en värld av investeringar och finansiering, användning av en alternativ ordning kan tyckas som ett slöseri med tid. Dock kan denna gemensamma strategi användas till stor fördel. I huvudsak innebär ett alternativ för två order som utfärdas till mäklare vid samma tidpunkt, under förutsättning att för att kunna följa en ordning, den andra så måste ogiltigförklaras. Här är några orsaker till detta sätt att köpa och sälja aktier som faktiskt fungerar ganska bra, och kan resultera i att göra en hel del pengar.

Alternativa order är ett bra sätt att begränsa risken för förluster om de bedriver någon form av kapitalplacering. Till exempel om en investerare har tusen aktier av materiel som nu värderas till ett pris av $ 8,00 amerikanska dollar (USD) per aktie, ett alternativ till krav kan användas för att begränsa risken för att förlora pengar på affären.

Buy limitorder skulle träda i kraft om beståndet är värt doppas under en viss punkt. Buy stop order skulle träda i kraft om aktiens värde steg över en viss mängd per aktie. Fastställandet av de belopp som ska användas med köp stanna och köpa gräns skulle innebära namngivning siffror som låg under och över det aktuella marknadspriset på aktien. I båda fallen skulle bägge delar alternativa ordning anses vara fullständig när antingen köpa stoppa eller köpa limitorder hade verkställts.

Även om den största fördelen med ett alternativ för att begränsa den mängd pengar som kan förloras i en transaktion, bör det noteras att alternativet att också kommer att begränsa hur mycket pengar som kan göras av transaktionen också. Till exempel om aktiekurserna fortsätter att klättra högre än det belopp som används för att ställa köp-stopp-priset, ingen ytterligare medel kommer att göras på lager, utan att utfärda ytterligare anvisningar till börsmäklare. Men som en anordning för att begränsa förluster, fungerar alternativa ordning mycket bra, och brukar inte ta lång tid att kommunicera nästa flytta till börsmäklare i alla fall.

lärande när använda strategin för en alternativ ordning tar tid och praxis. En erfaren mäklare eller finansiell rådgivare kan ofta sprida lite ljus över huruvida en given situation är rätt för denna typ av transaktion. Som investerare blir bättre på att förstå marknadens förhållanden och trender, han eller hon kan komma att förstå instinktivt när en alternativ ordning är precis rätt strategi att anställa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.