Vad är en livförsäkring?

Av de många olika typer av livförsäkringar till konsumenterna, en livförsäkring betraktas allmänt som den billigaste av partiet. I allmänhet betalar en livförsäkring en naturaförmån till namngiven mottagare på den försäkrades död. Populära typer av försäkringar omfattar hela livet, rörliga liv och term life. En del av premien i ett helt liv eller variabel Livförsäkringen går in i en investeringsfond, ingen del av premien i en tid Livförsäkringen skall användas för investeringar. Kort sagt, premierna i en långsiktig politik betala för försäkringen.

sikt som är den överlägset billigaste formen av försäkring-åtminstone i början. Till exempel, en 30-årig, icke-rökare hane, får betala $ 2,500. 00 ett år för ett helt liv politik med en död fördel $ 250,000. 00. Dock kan samma politik på sikt form kostar endast $ 300,00 per år. Ökar dock hela livet politik premie aldrig under åren och medför också en kontant byggs upp som kan användas eller lånas helst. De premier på långsiktig politik kommer att öka som den försäkrade blir äldre. När exempelvis den 30-årig man har sin 70-årsdag, hans årliga premier för samma långsiktig politik kan vara $ 12,000. 00 per år, i stället för futtiga $ 300,00 när policyn skulle ordnas i första hand.

Många konsumenter föredrar sikt försäkring att förse sina familjer med de nödvändiga säkerheten, och sedan använda de extra medel som de skulle ha betalat in ett helt liv eller rörlig fond för att göra investeringar som de själva väljer. Följaktligen har även förvärvar livförsäkring och använda medel för investeringar (IRA, college fond, andra hem besparingar), men de är helt enkelt använder sina medel på ett annat sätt, ett sätt som passar deras personliga behov.

Som med de flesta försäkringsbolag planer, med en term life plan den försäkrade fortfarande måste genomgå en grundläggande fysisk undersökning utförd av en sjuksköterska (inklusive blod arbete) för att göra vissa de försäkringsbara . Den politiken kommer att förbli i kraft så länge bidrag betalas ut. Långsiktiga åtgärder som finns i många varianter. Men de mest populära modellerna är årliga, 7 år, och 10-politik år. Årlig långsiktiga åtgärder som innebär en premie som ökar något varje år, medan 7-åriga och 10-års politik sikt göra premier som förblir densamma för 7 eller 10 år i taget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.