Vad är en kontantlösa övning?

kontantlösa övningar är en investeringsstrategi som innebär en omvandling av olika typer av optioner till aktier. Skönheten i en kontantlösa övning är att metoden inte kräver investering av en första kontant utbetalning för att täcka lösenpriset. Till en examen, är som att använda en kontantlösa utöva något som köper på marginalen, även om återbetalning till mäklaren sker mycket snabbt.

Att använda sig av en kontant motion inte är en svår process, särskilt för investerare som har en solid rapport med en mäklare. Efter att ha definierat ett lager att investeraren vill köpa, kommer mäklaren lånet kortfattat investeraren tillräckliga medel för att täcka initiala kontant betalning som krävs för att säkra beståndet. Efter beståndet är säkrade, är en liten del snabbt säljs och intäkterna används för att återbetala mäklare. Investeraren behåller kontroll över kvarvarande beståndet som gjorts genom köp.

En kontantlösa motion är ofta ett snabbt och enkelt sätt att få önskvärd lager. Eftersom processen inte innebär ett behov av antingen investerare eller mäklare att kontakta en tredje part för finansieringen, kan det faktiska genomförandet av övningen rör sig längs med en skyndsam takt. Beroende på styrkan av relationen mellan investerare och mäklare kan investeraren få lov att ha samtliga förvärvade aktierna under en kort period, för att maximera storleken på avkastningen från investeringen. Detta kan leda till att behovet av att sälja färre aktier om beståndet genomgår en viss ökning i värde på kort sikt.

Lyckligtvis omvandla möjligheter i lager är en process som är väl förstås av de flesta mäklare. När processen med en kontantlösa övning utnyttjas med en väletablerad och etiska klient, kan mäklaren förmån det två sätt. Första är det lån anses vara mycket säker, eftersom investeraren är säkert att betala det utestående saldot. För det andra hjälper kontantlösa utöva mäklaren att stärka rapport med kunden. Detta kommer att innebära en fortsättning av provision som genereras av investerare, vilket innebär fortsatt inkomster för mäklare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.