Vad är en husbil lån?

Ett rörligt bostadslån är ett finansieringsverktyg, genom vilket finansieringen av en husbil kan göras. Husbil hypotekslån är lika på många sätt en traditionell Home Mortgage, men det kan finnas några mycket viktiga skillnader. Den typ av mobila hem, oavsett om marken finansieras, och åldern på den enhet som spelar alla en faktor att få godkänt.

Även om många människor väljer husvagnar, eftersom de är billigare än traditionella hem, det kan vara extra kostnader som går längs med finansiering. Till exempel, en husbil lån som inte omfattar marken kommer ofta har olika villkor än en som gör det. En sak som bör vara densamma är att det bör finnas ett skatteavdrag för räntor som betalats ut, så länge hemma är primär bostad för den skattskyldige.

Vanligtvis en husbil lån inte kommer att finns på en enhet som är mer än 30 år gamla, speciellt om den inte har en permanent stiftelse. Lenders enbart se den risk som alltför stor. Den förväntade livslängden för en husbil på att de ofta inte runt mycket längre än 30 år. Av denna anledning är en långivare kommer att vara mycket tveksam till att finansiera ett hem som är osannolikt att överleva lånets löptid. I vissa fall kan detta lösas genom att ta ett lån som bara är 15 år längre, i stället för 20 eller 30. Ett annat alternativ för en husbil lån är den personliga egendom lånet. Detta lån är specifikt för mobila hem köpare som inte kommer att äga marken under den. En sådan situation är mycket vanligt med mobila husägaren eftersom många sitter på hyras partier, eller ofta kan flyttas från en plats till en annan. Längden på dessa lån kan variera något från traditionella bolån. Ofta kommer räntorna på en personlig egendom lånet vara högre än på traditionella bolån.

Den avbetalningar för en mobil bostadslån brukar köras från 5% till 10%. Långivare kommer att acceptera större avbetalningar också. Få en att acceptera mindre än 5% kommer troligen att kräva inköp av försäkringar för hypotekslån. Denna försäkring betalar lånet vid en standardinstallation av låntagaren. Procentsatserna för avbetalningar som krävs för en traditionell hemtelefon och mobil hem är mycket lika. Naturligtvis kommer handpenningen för en husbil i allmänhet billigare eftersom kostnaden för hemmet är vanligen mindre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.