Vad är en filt Mortgage?

En filt inteckning är ett lån för att finansiera köp av två eller flera bitar av fastigheter. Det utmärkande draget av filten inteckning är "delvis frisläppande klausul. " Klausulen skiljer filten hypotekslån från den traditionella hypotekslån eftersom det ger låntagaren möjlighet att göra en partiell återbetalning av lånet när en bit av det säkrade egendomen säljs. En traditionell inteckning innehåller i allmänhet en "beroende på försäljning klausul" och kräver betalning i sin helhet när den säkrade egendomen säljs. är Den generella inteckningar anses allmänt som ett verktyg för kommersiella ändamål, men det finns flera omständigheter som olika typer av låntagare kan hitta en filt inteckning vara ett praktiskt verktyg för att finansiera. Till exempel, ett hem köpare som bygger ett nytt hem kan använda en filt lån för att få tillgång till kapital i sitt befintliga hem för att hjälpa till att finansiera byggandet av nya hem. Genom att använda en filt lån för att täcka det egna kapitalet i befintliga fastigheter och nya egendom, kan låntagaren använda pengarna från en filt lån för att börja bygga innan faktiskt sälja den nuvarande hem.

fastighetsinvesterare, som äger flera fastigheter finansieras på olika tider med olika skattesatser, kan använda filten lån för att konsolidera lån. Denna typ av refinansiera fungerar särskilt väl när räntorna är låga, eftersom det ger låntagaren med mer förmånliga villkor. En annan fördel är att genom att konsolidera lånen, kan det nya gårdsstödet vara lägre än en kombination av olika individuella inteckningar, vilket gör att investeraren att öka kassaflödet. Den generella inteckning används också av utvecklare som kräver en viss flexibilitet: dessa låntagare köper stora vidderna av mark som kommer att delas upp och säljas separat vid olika tidpunkter i framtiden, eftersom utvecklingen fortskrider. Detta tillåter utvecklare att köpa alla fastigheter med ett lån, och eftersom varje mindre paket säljs, den del av filt inteckning töms.

byggare som arbetar med flera projekt också använda filt inteckningar. Täcket inteckning kan användas för att finansiera flera fastigheter samtidigt. Eftersom varje enskilt projekt säljs, är den del av täcket inteckning återbetalas.

En annan fördel för låntagare med filt inteckningar är att de kanske kan förhandla fram bättre villkor för lånet. Eftersom de är säkerhet för lånet med flera egenskaper, kan vissa långivare erbjuda bättre priser och villkor tack vare den extra säkerhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.