Vad är en amerikansk alternativ?

amerikanska alternativet är en investeringsmöjlighet som är något liknande europeisk stil alternativ, men präglas av en viktig skillnad. Med amerikanska flaggor, är det möjligt att utnyttja optionen när som helst före utgångsdatum. Detta skiljer sig från den europeiska stilen av optionsprogram, som endast kan utövas på ett bestämt datum.

Det är viktigt att komma ihåg att den amerikanska alternativet har samma potential för kassaflöden som deras internationella motsvarigheter featuring samma underliggande, lösenpris, och utgångsdatum. Nyckeln till att maximera storleken på avkastningen på amerikanska aktieoptioner är att titta på utdelningar noga. Om det inte finns någon utdelning på underlier från förvärvstidpunkten till det utgångsdatum, så det är ganska säker på att möjligheten värdet av möjligheten att vara mer än realvärdet. Av denna anledning många investerare som väljer att hantera en amerikansk option kommer att hålla alternativet ända fram till utgångsdatum. Samtidigt kan det vara en god idé att utnyttja en amerikansk alternativ om utdelning sker på underlier någon gång. Generellt sett är den bästa tiden för denna strategi strax efter utbetalningar på utdelningar utfärdas. Utnyttjar sin option på denna punkt har en utmärkt chans att få en bättre avkastning än hålla på tills utgångsdatumet infaller när utdelning har utfärdats.

One fördel att en amerikansk alternativ är att investeraren kan välja att utnyttja optionen om det finns ett behov av att lasta av säkerheten snabbt. Detta kan inträffa på grund av ekonomiska trender, eller en önskan att dra sig ur denna investering av någon anledning. Eftersom det amerikanska alternativet är konstruerad med möjligheten att utnyttja den möjlighet som helst, det finns inga sanktioner att avstå eller någon komplicerad process att följa. Även den bästa avkastningen på en amerikansk sker när icke utdelning utfärdas betalningar och möjligheten hålls hela vägen till utgången, det finns en god chans att göra åtminstone någon vinst även om optionen utnyttjas tidigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.