Vad är en Trailing Stop Order?

Stop-Loss mäklartjänster order att investerarna kan begränsa sina förluster. En annan typ av stop-loss investering ordning, kallas en avslutande stop order, kan hjälpa lager köpare skydda sina vinster på ett visst bestånd. En efterföljande stopp är ett sälja ordning. En investerare kan lägga in en order att sälja detta bestånd när det når ett visst pris under gällande marknadspris. till exempel köper en investerare ett lager vid $ 50,00 amerikanska dollar (USD). Aktiekursen går sedan upp, och ligger nu på $ 60,00 USD. Köparen vill skydda en del av sina vinster. Investeraren skickar sin aktiemäklare en avslutande stop order för $ 2,00 USD under gällande marknadspris. Med andra ord är det sälja för priset släpa marknadspriset. Den säljer för parkeras tills priset tröskelvärde har uppnåtts. Om priset fortsätter att stiga, det efterföljande sluta priset kommer att gå upp längs med den. Den efterföljande stopp kan bidra till att beståndet kommer att säljas för mindre än $ 2,00 USD under gällande marknadspris. Observera att efterföljande stopp priset inte kommer att gå under det ursprungliga efterföljande stopp belopp. Om aktien går ner omedelbart efter avslutande stop beställning, kommer sälja för verkställas vid den ursprungliga efterföljande stopp beloppet $ 58,00 USD. På detta sätt beståndet ägaren fortfarande är skyddad om priset går ner istället för upp.

Investeraren kan använda antingen en dollar belopp eller en procentsats av marknadspriset, för att skapa den efterföljande stop order. Beståndet Ägaren skyddar sina vinster med ett efterföljande stopp för genom att begränsa hans största möjliga förlust. Samtidigt har investerare som inte en gräns för hans största möjliga vinst. Som med alla börstransaktion efterföljande stopp är inte utan risk. De börsmäklare som får en mäklare efterföljande stopp för är skyldig att lämna de sälja för att detta bestånd omedelbart när kursen tröskelvärde har uppnåtts. Ändå kan en efterföljande stopp för att inte absolut garantera att beståndet kommer att säljas till ett visst pris.

är The säljer för in till försäljning golvet, och sedan måste utföras av ett bestånd näringsidkare. Några större mäklarhus även paket köp-och säljorder tillsammans. Detta kan öka den tid det tar att slutföra en efterföljande ordning sluta sälja. I en extremt volatil marknad, kan aktiekursen ändras igen innan försäljningen är avslutad. Investerare kan begränsa sin exponering genom att betrakta sådana förseningar vid valet av efterföljande pris stopp för.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.