Vad är en Senior Settlement?

Senior uppgörelse är en populär process där pensionärer kan sälja oönskade livförsäkringar. Det finns ett antal skäl till varför en person som innehar en politik kanske vill sälja. Personen får inte längre kunna hålla jämna steg med utbetalningar på politik, eller han kanske vill frigöra pengar till andra investeringar. Likviden från de högre uppgörelse kan användas för att finansiera en persons pension eller betala några skulder.

Tidigare var det enda sätt människor kan kontant i politiken för pensionsförsäkring var att ge dem på sitt återköpsvärde. Ett annat sätt var att låta politiken att gälla. Båda dessa alternativ innebar att försäkringstagaren skulle göra en förlust på politiken. Senior uppgörelse gör den politik som skall säljas till ett högre värde än återköpsvärde vid tidpunkten för försäljningen. är senior kan sälja sin politik till en tredje part, som då kommer att bli ansvarig för alla ytterligare betalningar och premier för den politiken. Den senior kommer att erhålla kontanter för politiken. Processen ledande lösning blir ett allt mer populärt sätt att frigöra kontanter. Likviden från de högre lösning är ett bra sätt att betala för läkarvård eller pension vård. Det kan också gå till andra politikområden som har en mer livskraftig ekonomisk möjlighet. Det finns några villkor som måste beaktas i högre avvecklingsprocessen. Försäkringstagaren måste vara minst 65 år gammal. Han måste också ha en livslängd på mindre än 15 år, och politiken måste vara värd minst 100. 000 $ (USD). När du skriver in till senior avvecklingsprocessen, är det lämpligt att ha några intresserade köpare. Detta kommer att få säljaren en fördel att få det bästa priset för politiken.

Det finns många finansiella företag som specialiserat sig på äldre bosättningar och kan ge dig råd om bästa väg att gå om en senior uppgörelse. Det är en del av processen för företag som hanterar de ekonomiska villkoren för döende patienter. Likhet med alla finansiella affärer, se till att du få oberoende rådgivning och kan hitta en känd organisation. Det bästa sättet att göra detta är vanligen genom word of mouth från släktingar eller vänner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.