Vad är en Performance Bond?

Ett stort bekymmer en person har vid anställning av en entreprenör är om inte den personen kommer att kunna utföra jobbet. Även om entreprenören är kvalificerad och har ett gott rykte, får sin verksamhet att drabbas av en katastrofal händelse eller finansiell kris som skulle kunna äventyra projektet. För att lindra denna oro, har det blivit en standard i stora byggprojekt för entreprenören att köpa en säkerhet. En föreställning Bond är en obligation som utfärdats av en bank eller ett försäkringsbolag som garanterar att en entreprenör tillfredsställande att slutföra ett projekt. I Europa är dessa obligationer normalt skall utfärdas av en bank och kallas "bankgarantier i Förenade kungariket, eller en" försiktig "i Frankrike. I USA är de obligationer som utfärdas vanligen av ett försäkringsbolag, men de kan utfärdas av en bank eller till en privat fest. I samtliga fall utgör resultatet obligationen till ett gemensamt avtal mellan ägaren, eller den huvudansvarige, entreprenören, kallas obligee, och företaget erbjuder obligationen, känd som säkerhet. Detta är inte en försäkring, men en finansiell garanti för att arbetet skall utföras tillfredsställande.

Även om entreprenören är den part att anskaffa prestanda Bond, är kostnaden betalas av ägaren och bör ingå i anbudet. Det täcker 100% av kontraktet kostnader och oftast har en bestämd tidsfrist för slutförande av jobbet. Obligationen garanterar också att kostnaden för projektet kommer att matcha erbjudandet, förutsatt att ägaren håller sig till det arbete som definieras i kontraktet. Om en ägare vill göra ändringar under resans gång, då ett kontrakt förändring bör genomföras avgränsar någon ytterligare kostnad och tid som krävs för att slutföra. När jobbet är avslutat ett tillfredsställande sätt, blir obligationen ogiltig.

Om en entreprenör blir insolvent, löper över budget, eller av någon annan anledning inte fullfölja arbetet i tid, han anses vara försenade. När en standard uppstår ger Bond brukar ägaren tre alternativen, han kan få pengar för att slutföra arbetet själv, kan han välja en ny entreprenör, eller så kan han låta den säkerhet företaget att hitta en ny entreprenör. Medel kommer att anslås, upp till det ursprungliga avtalet kostnaden för att slutföra projektet. En performance bond är också det namn, som tidigare använts i USA, att hänvisa till säkerheten deponera en investerare är skyldig att göra när du anger ett terminskontrakt. Denna obligation eller marginal konto som det nu kallas, används för att täcka mäklaren finansiella risker i hanteringen av kontot. Ett terminskontrakt är ett avtal om att köpa en viss kvantitet av en vara eller ett finansiellt instrument till ett fast pris vid en framtida tidpunkt. Kontrakten handlas på en central ekonomiskt utbyte.

I USA är en säkerhet endast krävs för statliga projekt som överstiger en kostnad på $ 100,000 US dollar (USD ). Det är i allmänhet tillrådligt för en ägare att insistera på en obligation för ett litet jobb. Eftersom avgiften för en sådan obligation skulle bli liten, kan det vara mycket svårt för en entreprenör att hitta en borgen villig att täcka ett badrum omforma eller ett nytt däck. På ett större projekt, är dock en säkerhet en god investering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.