Vad är en Endowment Sale?

en kapitalförsäkring försäljning är en transaktion som sker när en kapitalförsäkring försäkringstagare beslutar att sälja politiken. En kapitalförsäkring politik köpare är den enhet som köper kapitalförsäkringar, vanligtvis ett företag som specialiserat sig på att göra denna typ av köp. En kapitalförsäkring politik är ett regelbundet sparande eller investeringar plan kombination med livförsäkring i en enda politik. Om ägaren avlider innan försäkringen moget betalar Endowment Policy livförsäkringsbolag ut en viss summa pengar. Det finns flera sätt en kapitalförsäkring försäljning kan ske. Först en kapitalförsäkring försäljning kan hanteras personligen, med den politik ägaren kontakta en kapitalförsäkring inköpsbolag. Denna typ av kapitalförsäkringar försäljning är ganska lätt att genomföra, och de flesta finansiella rådgivare kommer att gå försäkringstagaren genom processen.

Ett annat sätt att fylla en kapitalförsäkring försäljningen sker till en kapitalförsäkring auktion, eller genom vad som kallas en market maker . En market maker är ett fönster genom vilket Endowment Policy näringsidkare kan lämna erbjudanden om köp politik. Det är besläktad med aktiemarknaden, men i mycket mindre och lugnare nivå. I denna typ av kapitalförsäkringar försäljning, kan politiken näringsidkaren gården ut och få ett bättre pris genom att erbjuda den på den öppna marknaden. Det finns två huvudtyper av kapitalförsäkringar politik: fondförsäkring och med vinst . En fondförsäkring Endowment Policy innebär månatliga premier som investeras i enheter. Värdet av denna politik kan variera beroende på resultat av investeringen. Om det finns en stark ekonomisk tillväxt, en fondförsäkring Endowment Policy är det bästa alternativet. Om marknaden är nere, dock så är värdet av kapitalförsäkringar. Nuvärdet av politiken har en inverkan på resultatet av kapitalförsäkringar försäljning. Den mer traditionella kapitalförsäkringar politik är med vinster sorten. Denna typ har ett garanterat värde och kommer aldrig gå under ett visst belopp. Detta är en säkrare väg för dem som inte är beredd att ta en risk med fondförsäkring politik.

uttag i en kapitalförsäkring politik är ett stort beslut. Det finns många alternativ till en kapitalförsäkring försäljning som är värt att undersöka innan ett så stort steg. De flesta individer söker ett anslag försäljning på grund av drastiska förändringar i sina förhållanden, till exempel skilsmässa eller en förändring av inteckning arrangemang. På senare tid har en låg mognadsgrad projektion av Endowment Policy emittenten bli ytterligare en anledning att genomföra en kapitalförsäkring försäljning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.