Vad är en Anskaffningsutgift?

Anskaffningsvärde hänvisar till de totala kostnaderna för inköp av en tillgång. Tillsammans med det faktiska inköpspriset, anskaffningsutgiften faktorerna överväganden såsom frakt, stänga kostnader eller utgifter som uppkommer som en del av inköpsverksamheten. Erkännande av den faktiska kostnaden för förvärvet är en gemensam faktor när individer och företag anser alla typer av inköp. är ett bra exempel på kostnader kundvärvningskostnaderna hittades med köp av fast egendom. När en person väljer att köpa ett hem, tjänar köpeskillingen som grunden för alla tillhörande kostnader, men är långt ifrån det totala anskaffningsvärdet. Det finns normalt olika avgifter som går längs med att säkerställa finansiering, årlig ränta som är förenade med inteckning, och avsluta kostnader som betalas till mäklaren. Om egendomen krävs professionell utvärdering för kablar, rör eller strukturell integritet, måste dessa kostnader också anses vara av det totala belopp som betalas för att slutföra affären.

Reklam är ett annat yrke som handlar om anskaffningsvärdet. I huvudsak kommer annonsörerna att titta på kostnaderna för marknadsföring av produkter och tjänster för att öka antalet sålda enheter. I denna ansökan är att förvärvet i fråga för nya kunder som förhoppningsvis kommer att bli en återkommande kund, fortsätter att köpa nya varor och tjänster från säljaren på grund av sin marknadsföring. Genom att bryta ner kostnaden kundförvärv eftersom det gäller att få nya kunder, är det möjligt att fastställa budget till marknadsföring och reklam samt kollikonstruktioner och andra viktiga delar av försäljningsprocessen.

Samma sak med säljare som erbjuder pågående abonnenthanteringstjänster. För att fastställa kostnaden per förvärv, alla aspekter av leverans av tjänster beaktas. Till exempel kommer en teleoperatör som normalt en månatlig abonnemangsavgift som täcker kostnaderna för driften utrustning för att leverera tjänsten, personalen att använda utrustningen, kostnader för fakturering, och alla andra utgifter som är nödvändiga för att göra det möjligt att leverera tjänsten. Korrekt utvärdering abonnent anskaffningskostnader kommer poise företaget att tjäna tillräckligt med vinst för att fortsätta tillhandahålla dessa tjänster till nuvarande och framtida kunder.

Beroende på typ av verksamhet, kan andra faktorer också anses vara en del av anskaffningskostnaden. Försäkringskostnader, utbyte av tillverkningsutrustning, fraktkostnader, råvaror och alla element som går till skapandet av en vara eller tjänst måste beaktas vid bedömningen av den verkliga kostnaden för inköp av nya tillgångar som fastigheter eller till nya kunder. Medan de särskilda egenskaper förändring från en instans till nästa, med fokus på förvärv eller verkliga kostnaden i slutändan är mycket viktigare än att bara känna till de grundläggande inköpspriset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.