Vad är en 401 (k) Tillbakadragande?

401 (k) tillbakadragande är processen att ta bort pengar från en befintlig 401k plan. Även tänkt att fungera som en pensionsplan, ett tidigt utträde från en befintlig plan kan ske av flera skäl, inklusive ändring arbetsgivare eller välja en förtidspension. Beroende på åldern på mottagaren, finns det olika möjligheter förknippade med ett 401 (k) tillbakadragande.

För människor som väljer en 401 (k) tillbakadragande innan det har nått en ålder av 59?, finns alternativet att dra tillbaka hela balansen i fonden i en klumpsumma. När det här alternativet är markerat, kommer förvaltaren av fonden undanhålla procent av balans för att betala skatter. Det finns normalt ytterligare en procentandel inne som straff för att dra tillbaka de medel som ett kontantuttag före pensionsåldern. Medan andelen för innehållna skatter kommer att avräknas mot den inkomstskatt för perioden, är straffet inte räknas med skatter betalas.

Människor i åldern 59? och 70? också har möjlighet att dra tillbaka saldot på kontot i en klumpsumma. Det är fortfarande den inne för skatter, men såvida det inte är mycket ovanliga omständigheter, inga sanktioner föreläggs. Som med alla som bedriver en 401 (k) tillbakadragande innan de uppnår 59 års ålder?, Personer i denna åldersgrupp kan också räkna av avdraget för skatt mot eventuella skatter betalas för den perioden.

För alla som är äldre än 70?, skatter dras av från beloppet på 401 (k) tillbakadragande, men det finns inget straff nås. Liksom de andra två åldersgrupper, kan det kvarvarande beloppet för skatter avräknas mot den totala skatteskulden för den aktuella perioden.

Människor i alla åldrar har ett par andra alternativ med en 401 (k) tillbakadragande. Ett är att låta befintliga pensionsförhållanden på plats med den tidigare arbetsgivaren. Tänk på det vanligtvis ett minimibelopp som måste vara i fonden för att göra detta. Om ett minimum distributionen sker med ett 401k kvar med en tidigare arbetsgivare, upp till hälften av uttag kan innehållas för skatter.

En sista alternativet med en 401 (k) tillbakadragande är helt enkelt flytta över balansen i fonden från den befintliga planen till en ny plan, såsom inskrivning i 401k plan som erbjuds av en ny arbetsgivare eller välja att skapa ett individuellt återlösenskonto eller IRA. Det bör dock noteras att det är vanligt att ta ett minimum fördelningen av valet är att flytta pengar från en 401 (k) plan och i en IRA.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.