Vad är avskärmad hem?

En avskärmad hem är en om egendomen används för att säkerställa dept säljs för att betala av denna skuld på grund av att låntagaren har fallerat, eller underlåtit att göra i tid lån betalningar. Om låntagaren inte göra utbetalningar för en tid som anges i inteckningen kontraktet, kan långivaren sälja egendomen för att betala av lånet. Eftersom långivaren vill återfå sin investering i utestängda hem snabbt, avskärmad hem säljer ofta till ett reducerat värde.

Lagstiftningen innebär avskärmad hem varierar från stat till stat. Köpet av en avskärmad hem krävs olika förfaranden och rättsliga krav än en vanlig hem försäljning. Vissa avskärmad hem gå på auktion, i dessa fall kan det inte vara möjligt att inspektera fastigheten i förväg. I vissa fall avskärmad hem är i utmärkt skick, andra behöver en hel del reparationer. Det är viktigt att inspektera fastigheten innan de släpps ett bud. Det är också lämpligt att kontrollera värdet för jämförbara hem för att se om priset är rimligt. En fastighetsmäklare som har erfarenhet avskärmad hem kan vara till hjälp. är listor över avskärmad hem publicerats i tidningar, på Internet, i nyhetsbrev och tidningar real estate. Du kan också kontakta länets expediten kontor för att se en lista över avskärmas egenskaper. Myndigheter, inklusive Department of Housing and Urban Development (HUD), annonsera avskärmad hem också.

Vissa investerare köpa en utestängd hem till ett rabatterat pris, göra nödvändiga förbättringar och reparationer, och sedan sälja hemmet för en vinst. Om du är intresserad av att lägga ett bud på en avskärmad hem, kontrollera om några obetalda fastighetsskatter existerar eller andra typer av liens. En HUD avskärmningen är ett hem som köpts med ett lån försäkrad av Federal Housing Administration (FHA). När det gäller FHA avskärmad hem, filer långivaren en fordran med FHA och sedan HUD platser hem för försäljning. Hemmet bedöms och släpps ut på marknaden till ett verkligt värde. Om reparationer behövs, återspeglar priset sådant behov, alla HUD bostäder säljs i en som det är skick.

är mest HUD bostäder säljs i en sluten-bud situation. När erbjudandet är slut, är de erbjuder öppnas och det högsta budet godkänns. Under den inledande budet period, HUD hem är allmänt tillgängliga endast för dem som vill bo i bostaden, inte investerarna. Men om ingen är intresserad av den utestängda hem för inflyttning, öppnas försäljningen sedan till investerarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.